Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

i da pušu i da piju i da se drogiraju, al da ko maniti klikću mišom... možda sam omatorio, ne kontam poentu 'igre'2gv4nxx.png

Posted

a da vi sampioni malo proucite pravila fair playa, aaaaa?

PPP-ovci kuj oce nek me doda(bolje ppp-ovke :) ) Momcilo Velickovic jedan jedini na fejsu(sad sam video ima jos jedan <_< al nema sliku) :D
odvratan si :lol: kakva je to areprezentativna fotka i ko je jos video zute govornice
Posted

Kako areprezentatvina???? Pa vidis valjda da sam toliko dobar i pridrzavam govornicu da ne padne??? :D Salu na stranu nerviraju me oni koji stavljaju neke namudjene slike na avatar ko da ce to nesto da im pomogne.A koj si ti Hustlere da vidim ja tebe?

Posted
PPP-ovci kuj oce nek me doda(bolje ppp-ovke :)
329 i još ti nije dosta? Užasi promiskuiteta.
Posted

Ma sta cu kad sam druzeljubiv :) neke sam jos i izbrisao a sad uglavno kolege sa faxa i tako to a i neke sam prihvatio da se ne uvrede iako ih samo znam na zdravo zdravo :huh: i koj moj sam ovde postavljao sad me svi gledaju a niki nece da se uclani <_<

Posted
a da vi sampioni malo proucite pravila fair playa, aaaaa?
reko anri da je sve kul, ako sudija ne vidi, a i nisam ja to igraoha, sad video, 258, bedno :P
Posted
Ma sta cu kad sam druzeljubiv :) neke sam jos i izbrisao a sad uglavno kolege sa faxa i tako to a i neke sam prihvatio da se ne uvrede iako ih samo znam na zdravo zdravo :huh: i koj moj sam ovde postavljao sad me svi gledaju a niki nece da se uclani <_<
da te dodam, da se ne uvredis? :P
Posted

Pa smo drugari sa foruma il nismo :D vise bih voleo forumasice da me dodaju :D

Posted
a da vi sampioni malo proucite pravila fair playa, aaaaa
Тешко да плаја може да буде фер... то је бре сурово.Где се сиграду људи између себе, правила се договоре, или су успостављена одавно, па може да буде и суђења итд. Кад играш против машине, правила су задата софтверски. Све, али баш све, што софтвер дозволи је по дефиницији дозвољено. Ако софтвер дозвољава нешто што аутор није предвидео, ауторов зајеб. То може да се промени у следећој верзији, али у овој је то и даље дозвољено.
Posted

moram primetiti da si dosta duboko usao u rasclanjivanje click challengea 3.0

Posted
moram primetiti da si dosta duboko usao u rasclanjivanje click challengea 3.0
Не, ово је уопште. Играм се на рачунару још од '83, тако да сам, хм, доста времена посветио томе cool.gif .Шта мислиш, зашто мој пасијанс нема демо? Е, верзија 6 или која већ, је имала демо, на просто рндање, и тај наглупљи могући демо нас је све поскидао са топ листе. Јер моја правила за бодовање игре нису била довољно паметна. Ниједна каснија верзија није имала демо (мада сам могао да ставим да се демо не бодује).
Posted

Ponudio sam juce moci frensip i covek lepo prihvatio, tako da sad imam i jednog frenda sa ppp-a. Ipak, na osnovu slika sam zakljucio da je u pitanju jedan tezak alkos i narkoman, od zlog oca i jos gore majke, pa razmisljam da li da ga zadrzim medj' frendovima...

Posted

Ja te prihvatio jer sam na osnovu avatara mislio da si JCVD licno i 'teo sam da imam jednog celebrity friendsa kad ono mucak <_< tako da sad i ja razmisljam sta da radim :P