Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

blago tebi, nisi stigo do cirkumlokucije :(

Posted

šta je sa ovim crtaćima u profil slikama?

Posted
šta je sa ovim crtaćima u profil slikama?
Neki event/fora/akcija da svi promene profil slike u junake iz crtaca da bi se "prisetili detinjstva" ili nesto slicno. Danas se valjda zavrsava ta glupost.
Posted

Jako, ali jako me to nervira. A i taj infantilizam i melanholija za danima crtaća generalno.

Posted
Jako, ali jako me to nervira. A i taj infantilizam i melanholija za danima crtaća generalno.
A tek Mika Antić, jebo ih Mika Antić...
Posted

Buck ti bi morao da otvoris, ako vec nisi, sopstveni Facebook tj. FaceBuck gde ne bi bilo prostog i tupavog sveta vec samo kul likova poput tebe. gde bi sve fore bile do jaja

Posted

samo sam ljubomoran....non stop nesto kecas a je ne mogu vola da ubodem...

Posted
nemoj da si takav :D evo šta je moja poznanica stavila u status glede toga :)" Lajkujem sto mi se friend list pretvorila u cartoon network! Zivelo detinjstvo, zivele bajke, ziveli snovi, zivela nezrelost, ziveo Deda Mraz, ziveli princevi i beli konji, zivelo dobro koje pobedjuje zlo! Verujem...! :-) "
Posted
Buck ti bi morao da otvoris, ako vec nisi, sopstveni Facebook tj. FaceBuck gde ne bi bilo prostog i tupavog sveta vec samo kul likova poput tebe. gde bi sve fore bile do jaja
Nadam se da će nas da pozove na FaceBuck :)