korindjar Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 šta je sa ovim crtaćima u profil slikama?
kokota Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 šta je sa ovim crtaćima u profil slikama?Neki event/fora/akcija da svi promene profil slike u junake iz crtaca da bi se "prisetili detinjstva" ili nesto slicno. Danas se valjda zavrsava ta glupost.
Joe D Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 http://www.facebook.com/pages/Promeni-svoju-profil-sliku-change-your-profile-picture/170944942935558
Buck Naked Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jako, ali jako me to nervira. A i taj infantilizam i melanholija za danima crtaća generalno.
JozoMujica Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Jako, ali jako me to nervira. A i taj infantilizam i melanholija za danima crtaća generalno.A tek Mika Antić, jebo ih Mika Antić...
sherman Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Buck ti bi morao da otvoris, ako vec nisi, sopstveni Facebook tj. FaceBuck gde ne bi bilo prostog i tupavog sveta vec samo kul likova poput tebe. gde bi sve fore bile do jaja
sherman Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 samo sam ljubomoran....non stop nesto kecas a je ne mogu vola da ubodem...
twisted Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jako, ali jako me to nervira. A i taj infantilizam i melanholija za danima crtaća generalno.nemoj da si takav :D evo šta je moja poznanica stavila u status glede toga :)" Lajkujem sto mi se friend list pretvorila u cartoon network! Zivelo detinjstvo, zivele bajke, ziveli snovi, zivela nezrelost, ziveo Deda Mraz, ziveli princevi i beli konji, zivelo dobro koje pobedjuje zlo! Verujem...! :-) "
Dionysos Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 (edited) Познаница очигледно није у токуhttp://www.youtube.com/watch?v=7G8GGVWqvjM Edited November 22, 2010 by Dionysos
Indy Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Buck ti bi morao da otvoris, ako vec nisi, sopstveni Facebook tj. FaceBuck gde ne bi bilo prostog i tupavog sveta vec samo kul likova poput tebe. gde bi sve fore bile do jajaNadam se da će nas da pozove na FaceBuck :)
Recommended Posts