Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

Otvoris profil te osobe i tamo gde imas da joj posaljes zahtev imas i da blokiras

Posted

i ona vise nece moci videti bilo sta od mene cak ni sto je public?

Posted

Mislim da ne, ja bar od onih koji su me blokirali ne vidim nista :D

Posted

uradila, hvala :)

jbga pise will block from a timeline a nisu dali odgovor da li ukljucuje i public

ne bi te blokirali da nisi pravio sranja :)

Posted

Blok znači da ne vidi čak ni komentare koje ti ostavljaš na zidovima drugih ljudi. Znači crna rupa, bilo koji sadržaj koji ima veze s tobom blokirana osoba ne može da mu pristupi.

Posted

Add me blok sam.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

jel se jos nekome povremeno generise automatska poruka na vrhu strima sa dobrodoslicom i kao kratkim komentarom za vremensku prognozu sutra? 

Posted

Meni.

i mnogo me nervira.

Posted

pa to je kao fora da se osecas kao kod kuce i kao da ces da izadjes iz kuce sa sve fb algoritamskim frendom na glavi

ajt sad dajte alternative za fb ko boga vas molim

Posted (edited)

Nema. Prvi put cujem da nekog to nervira 

Edited by El Patron
Posted

mene nervira nepostojanje izbora. neko mozda zeli ponekad da vidi algoritamsku poruku koja mu se obraca licno sa nekim tako opstim i generalno korisnim mestom kao sto je 'da li poneti kisobran sutra' ali.... cekirao sam sajt sa kojim su se ushemili za prognoze i mogu da ocenim da nije dovoljno kompetentan u odnosu na one koje ja cekiram + vise cenim licne poruke od zivih bica aka prijatelja vise ili manje poznatih od generisanih.... dakle ja bih taj pozdrav da ukinem ali ne moze

Posted

jos gori su sponzorisani sadrzaji koji u poslednjih par meseci kokaju kao pecurke i napreduju zastrasujuce... tipa nisam lajkovao ni serovao aurora borealis, samo se zaustavio i gvirnuo a oni mi pri sledecem logovanju predlazu da otputujem za $$$ na island sa slikom prelepe aurore :(

Posted (edited)

da da a jos je vise freaky sto i kada nisi na telefonu a pricas sa nekim pored i sada pricas o star wars, kad odes na fejs a bogami i na google ...odmah krene neka prodaja u vezi star wars.

prvo sam to primetila sa fb da mi prate razgovor dok sam na telefonu, pa kad nisam na telefonu... sada su poceli da me prema gps lokaciji navode sta da kupim, pa mi cesto izadje 'kafa od pere zike laze' gde sam peske prosla danas ili juce.

pocecu ko snowden da ga stavljam u mikrotalasnu ili da nosim sto manje

Edited by mustang