Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

Glinticu, ti se bas razbacujes... :D

Posted

Ova bi imala dobru prođu u Velikom Bratu.

Posted
Evo ti, 'ebale te slike <_< Gospodjica gospodja je toliko dobra da mi je prosto nezanimljiva. Napisao sam joj preko chata da je macka ili tako nesto, ona se zahvalila i to je to. Uskoro leti sa liste frendova, koji ce mi.

iw144g.jpg2vi1lip.jpg2el6q7o.jpg28isp6e.jpgaouhsm.jpg

jao da nije ona iz ns-a možda?
Posted

meni pastirka deluje kao lokal selebriti

Posted

ako je iz ns-a ili zna da navrati do ns-a, onda imam priču u stilu mareta vidojkovića :D ali čini mi se ipak da to nije ta...

Posted

Fb je poceo da pokazuje vase slike kao reklame na stranama vasih prijatelja i aplikacija.Da bi to izbegli uradite ovoSettings => Privacy Settings=> News Feed and Wall => Facebook Ads tab => Choose "No one" i sacuvajte

Posted

Pise da je iz Kraljeva, mada videh po slikama i komentarima na iste da obilazi klubove po celoj zemlji (ima par slika u mitrovackoj diskoteci Nox, Centrale baru u Rumi i sl), pa verovatno i po NS-u. Totalno nebitan lik, ne znam cemu frka.

Posted
Evo ti, 'ebale te slike <_< Gospodjica gospodja je toliko dobra da mi je prosto nezanimljiva. Napisao sam joj preko chata da je macka ili tako nesto, ona se zahvalila i to je to. Uskoro leti sa liste frendova, koji ce mi.
Tako je i meni rekao i ja sam se isto tako zahvalila. Jel to znaci da letim sa liste? :(Surov je ovaj Glintic. Skoro ko Vidojkovic.
Posted

Naravno da ti ne letis, tebe znam bar odavle a nju nikako. Inace, '71 je godiste.

I ko je Marko Vidojkovic, jebote? Vidim da ima i svoj topić, pominje se po celom forumu, pun mi ga... internet. Nekad bas mrzim ovaj forum - svi pricaju o jebenoj politici, tom Vidojkovicu, nekom Petru Lukovicu, Pescaniku i slicnim glupostima za koje mi sabani sirotani ne znamo , niti zelimo da znamo. Idite u kurac!

Posted (edited)

u-mad1.jpggoogluj, ukljuci se u drustvene tokove, pretvaraj se da imas stav, urbaniraj se

Edited by Hustler
Posted (edited)

Jeste li probali ovu glupost? Ladno radi! FACEBOOK TRIK: Pritisnite GORE, GORE, DOLJE, DOLJE, LIJEVO, DESNO, LIJEVO, DESNO, B, A, ENTER i onda DESNI KLIK. Onda pritisnite GORE i onda DOLJE i magični krugovi će se pojaviti! Jedini način da ovo zaustavite jeste da napravite REFRESH stranice... stavite ovo u vaš status ako je kod vas proradilo! Samo mi nije jasno, ovo je FB dodao ili im je neko 'intervenisao'? :unsure:

Edited by McCabe
Posted (edited)

Snažan mafijaš, trenutno na 201. nivou, rado prima PPP članove u svoju bandu :)

Edited by Quizmaster