Quizmaster Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ova bi imala dobru prođu u Velikom Bratu.
Dionysos Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Evo ti, 'ebale te slike <_< Gospodjica gospodja je toliko dobra da mi je prosto nezanimljiva. Napisao sam joj preko chata da je macka ili tako nesto, ona se zahvalila i to je to. Uskoro leti sa liste frendova, koji ce mi. jao da nije ona iz ns-a možda?
Dionysos Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ako je iz ns-a ili zna da navrati do ns-a, onda imam priču u stilu mareta vidojkovića :D ali čini mi se ipak da to nije ta...
BornToRun Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fb je poceo da pokazuje vase slike kao reklame na stranama vasih prijatelja i aplikacija.Da bi to izbegli uradite ovoSettings => Privacy Settings=> News Feed and Wall => Facebook Ads tab => Choose "No one" i sacuvajte
Zli Gli Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pise da je iz Kraljeva, mada videh po slikama i komentarima na iste da obilazi klubove po celoj zemlji (ima par slika u mitrovackoj diskoteci Nox, Centrale baru u Rumi i sl), pa verovatno i po NS-u. Totalno nebitan lik, ne znam cemu frka.
MayDay Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Evo ti, 'ebale te slike <_< Gospodjica gospodja je toliko dobra da mi je prosto nezanimljiva. Napisao sam joj preko chata da je macka ili tako nesto, ona se zahvalila i to je to. Uskoro leti sa liste frendova, koji ce mi.Tako je i meni rekao i ja sam se isto tako zahvalila. Jel to znaci da letim sa liste? :(Surov je ovaj Glintic. Skoro ko Vidojkovic.
Zli Gli Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Naravno da ti ne letis, tebe znam bar odavle a nju nikako. Inace, '71 je godiste. I ko je Marko Vidojkovic, jebote? Vidim da ima i svoj topić, pominje se po celom forumu, pun mi ga... internet. Nekad bas mrzim ovaj forum - svi pricaju o jebenoj politici, tom Vidojkovicu, nekom Petru Lukovicu, Pescaniku i slicnim glupostima za koje mi sabani sirotani ne znamo , niti zelimo da znamo. Idite u kurac!
korindjar Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 (edited) googluj, ukljuci se u drustvene tokove, pretvaraj se da imas stav, urbaniraj se Edited November 25, 2009 by Hustler
Ryan Franco Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 (edited) Jeste li probali ovu glupost? Ladno radi! FACEBOOK TRIK: Pritisnite GORE, GORE, DOLJE, DOLJE, LIJEVO, DESNO, LIJEVO, DESNO, B, A, ENTER i onda DESNI KLIK. Onda pritisnite GORE i onda DOLJE i magični krugovi će se pojaviti! Jedini način da ovo zaustavite jeste da napravite REFRESH stranice... stavite ovo u vaš status ako je kod vas proradilo! Samo mi nije jasno, ovo je FB dodao ili im je neko 'intervenisao'? Edited November 25, 2009 by McCabe
mei Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :D meni se svidjaju.sad naucih sta je konami code: facebook & others
Quizmaster Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) Snažan mafijaš, trenutno na 201. nivou, rado prima PPP članove u svoju bandu :) Edited November 26, 2009 by Quizmaster
Recommended Posts