Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

šah je šah

Featured Replies

Jel moguce da je bio zestok cajtnot vec u 24. potezu?

• Replies 2.9k
  • Views 180.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Hans nije varao, jer varanje ne postoji, samo je koristio neke metode na granici dozvoljenog, i to ne stalno, samo par poteza, a to je manje od 3% poteza u partiji, što mnogi smatraju dozvoljenom pom

• Stigao sam na četvrto kolo i prošetao sam salom prvih 25 minuta, na metar od Magnusa i ostalih velikana. A pre kola naleteh u prolazu na naše šahistkinje, pa im dobacih "Napred, Srbija!" (valjda nisam

• Sa olimpijskim šampionom  

Posted Images

Mislim da nije bilo problema sa vremenom,obojica su igrali dosta brzo

Onda je obostrani previd jos teze objasnjiv. Ali i veca uteha za nas pacere :fantom:

Danas 122 poteza  :fantom: Ne ponovilo se -_-

Zasto li su igrali posle 77. poteza, da mi je znati. Osim ako Anand nije igrao na pobedu :fantom:

jesul' rezimirali? pratio sam do momenta kad je anand da lovca za dva pesaka

Remi nakon vise sati mucenja Ananda,Svidlera,Sopike i svih gledalaca 

Jebao ih vise Berlinski zid da ih jebao. Dosadna varijanta najdosadnijeg otvaranja  <_<

U Subotu u 18h na chess.com/tv blitz DeathMatch igraju GM Maxime Vachier-Lagrave (2757.5) vs GM Dmitry Andreikin (2737.1) 

time contols:               5+1  1h

3+1  1h

1+1  1h

Na kraju se sabira broj poena iz svih pojedinacnih segmenata 

Mislim da ce biti mnogo zanimljivije od Carlsen-Anand  :thumbsup:

Edited by Zavrzan

Nije mi jasan Anandov potez 28. Lxb7. To je prakticno forsiranje remija u malo boljoj poziciji, u pretposlednjoj partiji belim figurama na +1 za protivnika, kada nije bilo bas nikakvog rizika u pokusaju igre na pobedu.

Anand na konopcima nakon obecavajuce pozicije  :isuse:

U Subotu u 18h na chess.com/tv blitz DeathMatch igraju GM Maxime Vachier-Lagrave (2757.5) vs GM Dmitry Andreikin (2737.1) 

Apropo, jel igra neko na chess.com, kakvi su vam utisci? :)

-Uglavnom gledam meceve na chess.com/tv i pratim neke turnire,retko igram i to iskljucivo bullet,nemam znanja ni zivaca da igram bilo sta duze u ovom trenutku

-Ima dosta engine user-a pogotovo na duze vremenske kontrole 3,5,10 itd   :thumbd:

-Toliko sam navikao na onu njihovu default 2D tablu i figure da mi je sada prosto neprirodno da igram u real life-u

-Poslednjeg utorka u mesecu je turnir titlovanih igraca u blitz-u(od CM do GM),bice i prekosutra  :) ,proslog meseca pobedio Jobava (2732.9),uvece pocinje ne znam u koliko sati

-U bulletu je Nakamura neprikosnoven na svim chess sajtovima,pratio sam kada je jednog od najjacih bullet igraca na chess.com pobedio sa 149-8  :lol: ,sta mi ostali patzeri mozemo da ocekujemo

Upravo igraju Nakamura-Aronian koga interesuje:

Ja sam tek napravio nalog nedavno i počeo ponovo da igram posle sto godina, uglavnom na 30 minuta, a i to mi bude malo... na brzopoteznim verovatno bi se izgubio k'o guska. :)

• 3 weeks later...

Kramnik  :Hail: