levi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion, umesto da igra utakmicu i ne treba da igra utakmice, da se takmiči, postoji..
ArleKino Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Dobro, ovo je bio jedini nacin da izgube samo 3:0.
Babu Bhatt Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion, umesto da igra utakmicu i ne treba da igra utakmice, da se takmiči, postoji.. Šališ se ili nisi upoznat sa stanjem stvari ?
Babu Bhatt Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Postoje sudske zabrane odlazaka na utakmice, za kažnjavane navijače zbog piizdarija. A postoje i tzv "crne liste" by Zdravko Mamić & GNK Dinamo. Danas je ovo drugo bio slučaj. Da tih 50 navijača ima ikakve zabrane, ne bi oni ni došli danas do Zg-a, a i policija bi to potvrdila. Ovako se Mamiću daju ovlaštenja da svojevoljno određuje ko smije a ko ne smije dolaziti na utakmice. To se već provodi na BBB a od danas izgleda i na gostujuće navijače. Tako da, velika podrška Hajduku.
Roger Sanchez Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 To je stvarno najmanje bitno. Mi u ovoj ligi ne mozemo dalje od treceg mesta, sve i da kombinovani tima Reala i Barce zaigra u nasem dresu. kad bi bar svi klubovi osim dva njegova odbili igrati u Maminjovoj mannequin predstavi... Rezultat isti, društveni troškovi manji
MiddleClass Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Eee, ali zato repka ide na sva velika takmičenja. Hajduk je žrtva uspjeha nacionalne momčadi. Umjesto da su srećni oni kukaju. :(
levi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion i ne treba da igra utakmice, da postoji kao NK...
tangodelta Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 kad bi bar svi klubovi osim dva njegova odbili igrati u Maminjovoj mannequin predstavi... Rezultat isti, društveni troškovi manjiReci da su njegova samo dva kluba je tezak understatement. Vise puta sam na ovom mestu govorio o povezanosti Dinama i Rijeke, ali isto tako u njegove klubove treba ubrojiti (barem) o Osijek i Istru. Kako god, mislim da se nesto krece. Nije NO danas doneo ovu odluku bez nekog back-up plana.
MiddleClass Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ako ne izbaci HNS Hajduka u drugu ligu Maminjo je go kurac!
levi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ovi su zajebali i Zvezdu Ovo je tek početak, kao i sve što se događalo u Milanu. Počeo je otpor ovim ljudima u vrhu hrvatskog nogometa Svi se vraćamo iz Zagreba velikog srca. Preponosni smo na naš klub i ovo što se dogodilo. Draže mi je da se situacija ovako razvila, nego da smo odigrali i pobijedili utakmicu. Poslali smo poruku - kaže maskirani mladić iz uprave Hajduka koji je htio ostati anoniman.
tangodelta Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ni manje ni vise nego maskirani mladic iz uprave Hajduka [emoji2] Da, krenula je medijska ofanziva Mafije, ali ovaj put mislim da im je kraj blizu.
Takeshi Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 torcida docekala solidarne igrace na poljudu.
Jozef K. Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Niko na zapadnoj ili istočnoj strani Poljuda.
Recommended Posts