Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion, umesto da igra utakmicu i ne treba da igra utakmice, da se takmiči, postoji..

Posted

Dobro, ovo je bio jedini nacin da izgube samo 3:0. :fantom:

Posted

Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion, umesto da igra utakmicu i ne treba da igra utakmice, da se takmiči, postoji..

Šališ se ili nisi upoznat sa stanjem stvari ? 

Posted

Postoje sudske zabrane odlazaka na utakmice, za kažnjavane navijače zbog piizdarija.

A postoje i tzv "crne liste" by Zdravko Mamić  & GNK Dinamo.

Danas je ovo drugo bio slučaj.

Da tih 50 navijača ima ikakve zabrane, ne bi oni ni došli danas do Zg-a, a i policija bi to potvrdila.

Ovako se Mamiću daju ovlaštenja da svojevoljno određuje ko smije a ko ne smije dolaziti na utakmice.

To se već provodi na BBB a od danas izgleda i na gostujuće navijače.

Tako da, velika podrška Hajduku.

Posted

To je stvarno najmanje bitno.

Mi u ovoj ligi ne mozemo dalje od treceg mesta, sve i da kombinovani tima Reala i Barce zaigra u nasem dresu.

kad bi bar svi klubovi osim dva njegova odbili igrati u Maminjovoj mannequin predstavi... Rezultat isti, društveni troškovi manji
Posted

Eee, ali zato repka ide na sva velika takmičenja. Hajduk je žrtva uspjeha nacionalne momčadi. Umjesto da su srećni oni kukaju. :(

Posted

Klub kome je prioritet da 50 huligana uđe na stadion i ne treba da igra utakmice, da postoji kao NK...

Posted

kad bi bar svi klubovi osim dva njegova odbili igrati u Maminjovoj mannequin predstavi... Rezultat isti, društveni troškovi manji

Reci da su njegova samo dva kluba je tezak understatement.

Vise puta sam na ovom mestu govorio o povezanosti Dinama i Rijeke, ali isto tako u njegove klubove treba ubrojiti (barem) o Osijek i Istru.

Kako god, mislim da se nesto krece. Nije NO danas doneo ovu odluku bez nekog back-up plana.

Posted

Ako ne izbaci HNS Hajduka u drugu ligu Maminjo je go kurac!

Posted

Ovi su zajebali i Zvezdu

Ovo je tek početak, kao i sve što se događalo u Milanu. Počeo je otpor ovim ljudima u vrhu hrvatskog nogometa

Svi se vraćamo iz Zagreba velikog srca. Preponosni smo na naš klub i ovo što se dogodilo. Draže mi je da se situacija ovako razvila, nego da smo odigrali i pobijedili utakmicu. Poslali smo poruku - kaže maskirani mladić iz uprave Hajduka koji je htio ostati anoniman.

Posted

Ni manje ni vise nego maskirani mladic iz uprave Hajduka [emoji2]

Da, krenula je medijska ofanziva Mafije, ali ovaj put mislim da im je kraj blizu.

Posted

Koja je kazna za neizlazenje na teren?

Posted

torcida docekala solidarne™ igrace na poljudu. 

Hajduk_716965S1.jpg

Torcida_716934S1.jpg

Posted

Niko na zapadnoj ili istočnoj strani Poljuda.