Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

My Speedtest.net

Featured Replies

360226316.pngljudi isporucuju sto su obecali...
ajde priznaj posteno iz kog puta ti je uspelo da ga zakucas na tacno 2048? :D
  • Replies 283
  • Views 30.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Nešto mi slab Internet danas...  

• Jok, to mi je kod kuće. 10Gb down, 700Mb up, za tričavih 39,99€.   Da bih mogao da koristim u fulu, morao sam celu mrežu da promenim (firewall, switch, wifi, 10Gb kartica za MacBook i server

Subota predveče... Paket od 2048/256 pokazuje ovoliko:360453868.pngPokakim se baš na SBB... <_<

Subota predveče... Paket od 2048/256 pokazuje ovoliko:360453868.pngPokakim se baš na SBB... <_<
To je bilo sinoć subotu, veče... A nedelja ujutru:360718959.pngTanke mnogo bre, ove SBB žice... ;) Ne mogu svi ovi silni kilosegamegabajtovi, da se probiju kroz tu uzanu žicariju, do naših kompjutera... :rolleyes:Edit: Može li objašnjenje šta je tačno "ping" i šta on definiše i pokazuje... Pls. da ne kopam po inernetu i forumu...

Edited by dare...

Edit: Može li objašnjenje šta je tačno "ping" i šta on definiše i pokazuje... Pls. da ne kopam po inernetu i forumu...
Vreme izraženo najčešće u milisekundama koje je potrebno paketu da stigne od jednog računara do drugog i da se vrati.Otvori command prompt i kucaj:
ping www.google.com

i dobićeš vreme potrebno da ping paket od tvog računara stigne do (jednog od) Google-ovih servera i vrati se natrag.

Samo par stranica unazad smo pricali o tome, dare...

• 10 months later...

Da malo osvežimo temu...595401212.pngdoduše nemam pojma kako im to uspelo ali...tako je

598344975.pngpaket nam je 8mb/440kb ali rekose da je oko 6 max sto moze da izvuce tu gde smo.

ja mislio da imam samo 6Mb/s, kada ono...598464597.pngedit:ponovljen testedit2:1464518.png

Edited by voja i

598704845.png

...

Edited by misko1

598754853.png

To testiranje prema najbližem gradu je truba i ne odražava realno stanje surfa i skidanja (kao, svi nešto skidamo samo iz komšiluka, nije nego); treba svi da izabere recimo onaj usamljeni server u Tbilisiju, pa koliko bude da bude.

598871158.pngJbg, ne znam šta je dalje...
To testiranje prema najbližem gradu je truba i ne odražava realno stanje surfa i skidanja (kao, svi nešto skidamo samo iz komšiluka, nije nego); treba svi da izabere recimo onaj usamljeni server u Tbilisiju, pa koliko bude da bude.
ajd' kad' kazes:598941433.png:lol:

se zna poenta ovog topika?