Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

uje zaboravio sam da su fiona i dom snimili Lost In Paris, fala na podsećanju.
btw ako neko naiđe na Call Me By Your Name nek prijavi ovde

• Replies 1.2k
  • Views 118.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nema zaista dobrog razloga da covek ne gleda bilo koji film na ovom svetu Pogledas neki film i onda kazes ili dobar film ili jbt koje sranje, i onda uzmes sledeci i tako celog zivota

• Sludge Factory
    Sludge Factory

@copkillah Pa sta je jebo ga ti? 

• Ma dao sam joj ja sve tri verzije koje imam ... moja omiljena je: Director's.Cut Blu-ray rip u 1920x1080p. sa TrueHD audio 5.1. Tu je nešto ispod 26GB ....   PS Moj omiljeni film k

Posted Images

Sad me podsetiste. Ako neko nađe kvalitetnu verziju ovog filma, isto bi bilo lepo da prijavi...

Ne postoji kvalitetna verzija tog filma.

2 hours ago, maheem said:

uje zaboravio sam da su fiona i dom snimili Lost In Paris, fala na podsećanju.
btw ako neko naiđe na Call Me By Your Name nek prijavi ovde

pojavio se upravo sad DVDSCR

2 hours ago, Ajant23 said:

Sad me podsetiste. Ako neko nađe kvalitetnu verziju ovog filma, isto bi bilo lepo da prijavi...

imam ja , link 100 kanadskih evra :1073_flag_ca:

• 3 weeks later...

Ne mogu da se setim tačnog naziva, niti da pronađem igde na  netu.....

Radi se o istorijskoj emisiji koju je krajem 80ih emitovala Radio-televizija Beograd u okviru svog načno obrazovnog programa. Znam da je strana produkcija, moguće BBC ali nagadjam, i mislim da se zvala "Istorija sveta". Najupečatljivija je uvodna špica u kojoj dominira Bahova Tokata&Fuga. E sad, ako bi neko mogao da okači neki link za youtube/kiosk, ili kako se tačno zvala serija (u originalu), bio bih vrlo zahvalan.

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne mogu da se setim tačnog naziva, niti da pronađem igde na  netu.....

Radi se o istorijskoj emisiji koju je krajem 80ih emitovala Radio-televizija Beograd u okviru svog načno obrazovnog programa. Znam da je strana produkcija, moguće BBC ali nagadjam, i mislim da se zvala "Istorija sveta". Najupečatljivija je uvodna špica u kojoj dominira Bahova Tokata&Fuga. E sad, ako bi neko mogao da okači neki link za youtube/kiosk, ili kako se tačno zvala serija (u originalu), bio bih vrlo zahvalan.

Istorija, taj segment u školskom programu tvb je koristio Bahovu muziku za špicu. Jesi li siguran da se radi o stranoj produkciji?

@fikret selimbašić

Mislim da sam siguran, bio je naš narator, ali sam ubeđen da je strana produkcija koju je Rtv Beograd obradila.

Sećam se da je reč "Istorija" bila u nazivu, ali ne mogu da se setim tačnog naziva. I nikako da pronađem bar odlomak emisije na netu...

(Početna špica je prikazivala planetu Zemlju kako se kreće kroz svemir, i kadar polako raste...e sad, više nisam siguran da je Bahova muzika pratila špicu :isuse:.. Bem ti memoriju)

edit: moguće da je BBC produkcija u pitanju, i pogrešio sam za Baha u uvodnoj špici. Neka druga kompozicija je u pitanju.

Edited by Filozof manijak

Bahova muzika je na špici ove domaće Istorije, 100%.

Jeste, pomešao sam kompozicije. Bahova je korišćena za tu domaću emisiju, ali ne tražim nju. U ovoj, koju tražim, takođe je u uvodu neka veličasntvena dramatična kompozicija, ali tu se moje znanje o muzici završava.

Kad sam je gledao, upamtio sam epizodu u kojoj su prikazivali mongolska osvajanja...

crtana serija?

NIje, dokumentarno obrazovnog tipa, sa puno mapa i srednjovekovnih slika, ali nije crtana

Da li se u najavnoj špici pojavljuje kristalna lobanja? Ili to beše neka druga obrazovna emisija? U glavi mi odzvanjaju zvuci kompozicije, ali krečana je odradila svoje.

Na broadcastforschools stranici imaš sve o britanskim obrazovno-naučnim emisijama u produkciji BBC, Granada, Thames... Izaberi deceniju i listaj.

Emisija The History Trail koja je bila emitovana u školskom programu podseća na tu što si je opisao. Video klip na linku je vidljiv samo na ostrvu, pa bi mogli tamošnji forumaši da pomognu u rasvetljavanju misterije.

12 minutes ago, KnightLore said:

Da li se u najavnoj špici pojavljuje kristalna lobanja? Ili to beše neka druga obrazovna emisija? 

To je ovo:

Arthur_C._Clarke's_Mysterious_World

Hvala! Odmah sam je overio na Tubetu :14_relaxed: