zakintos Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Americki film je sa kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih i govori valjda o grupi mladih filmskih entuzijasta koji prave film za malo para. U jednom trenutku ide pesm "Low Budget" Kinksa, valjda tokom scene sa vremenskom montazom. Možda ovaj; Mistress (1992)
Аврам Гојић Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Gde? Na VHS-u? Da, iznajmio iz video kluba u Vojvode Milenka. Poslednji pokušaj; The Big Picture (1989) :( nema te pesme :( izvinite ljudi, kada bih samo nešto više znao, ja bih vam rekao. pokušaću sa hipnotičkom regresijom, ne ide ovako.
Turnbull Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Probaj pretragu imdb po keywords. Edited June 11, 2014 by Turnbull
Verterdegete Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Decji film. U fazonu medieval kraljevstvo, kralj ima tri cerke i sad one njemu pricaju koliko ga vole. Ove prve dve baronisu kako ga vole ko zlato, dragulje whatever, a treca kaze da ga voli kao so. I ovaj ispizdi i otera je. I ona se tu sandja s nekim princem iz podzemlja (bukvalno, ne kriminalnog), ali njega pretvore u neki kristal. I u fazonu ona oce da ga spasi i na putesestviju nadje neku babu kojoj puni bunar, a nema sanse da ga napuni jer bunar ima rupu. Meanwhile, u kraljevstvu nestalo soli, kolaps drzave, kralj ocajan. Zaboravih kako je islo dalje. Bio bih zahvalan ako bi neko uspeo da prepozna o cemu je rec. Jedan od omiljenih mi filmova iz djetstva.
ToniAdams Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 jesi nacos i mrzis zivotinje i verovatno se koljes pod rep, al kad si tako lepo zamolio, evo ga
Аврам Гојић Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 aj sad i meni nadji film :( i ja se koljem u bulju.
belch Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Decji film. U fazonu medieval kraljevstvo, kralj ima tri cerke i sad one njemu pricaju koliko ga vole. Ove prve dve baronisu kako ga vole ko zlato, dragulje whatever, a treca kaze da ga voli kao so. I ovaj ispizdi i otera je. I ona se tu sandja s nekim princem iz podzemlja (bukvalno, ne kriminalnog), ali njega pretvore u neki kristal. I u fazonu ona oce da ga spasi i na putesestviju nadje neku babu kojoj puni bunar, a nema sanse da ga napuni jer bunar ima rupu. Meanwhile, u kraljevstvu nestalo soli, kolaps drzave, kralj ocajan. Zaboravih kako je islo dalje. Bio bih zahvalan ako bi neko uspeo da prepozna o cemu je rec. Jedan od omiljenih mi filmova iz djetstva. kralj lir
MocaVukotic Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 227 lears... 227 performances and I still can't remember the first line...
katamaran Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Americki film je sa kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih i govori valjda o grupi mladih filmskih entuzijasta koji prave film za malo para. U jednom trenutku ide pesm "Low Budget" Kinksa, valjda tokom scene sa vremenskom montazom. ima li ga ovde? http://www.imdb.com/name/nm0455661/
Aće Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 film iz sfrj, nisam siguran, ali desava se na primorju ili na nekom ostrvu. klinci u internatu (ni u to nisam siguran), jednog maltretiraju svi ostali, cini mi se da je fasizam, ww2 u toku, ali ni to nisam siguran... tog klinju jos valjda napadne neka hobotnica. da li postoji takav film, ili sam jos od malih nogu poceo da se bacam u gadne tripove?
ToniAdams Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 bolje gledaj djavolju kicmu, manjevise isti kurac, samo su duhovi umesto hobotnice.
Recommended Posts