Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

Americki film je sa kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih i govori valjda o grupi mladih filmskih entuzijasta koji prave film za malo para. U jednom trenutku ide pesm "Low Budget" Kinksa, valjda tokom scene sa vremenskom montazom.

Možda ovaj;

Mistress (1992)

Nope, gledao sam ga u januaru 1992 :)

Gde? Na VHS-u?

Gde? Na VHS-u?

Da, iznajmio iz video kluba u Vojvode Milenka.

Poslednji pokušaj;

The Big Picture (1989)

:( nema te pesme :(

izvinite ljudi, kada bih samo nešto više znao, ja bih vam rekao.

pokušaću sa hipnotičkom regresijom, ne ide ovako.

Probaj pretragu imdb po keywords.

Edited by Turnbull

Decji film. U fazonu medieval kraljevstvo, kralj ima tri cerke i sad one njemu pricaju koliko ga vole. Ove prve dve baronisu kako ga vole ko zlato, dragulje whatever, a treca kaze da ga voli kao so. I ovaj ispizdi i otera je. I ona se tu sandja s nekim princem iz podzemlja (bukvalno, ne kriminalnog), ali njega pretvore u neki kristal. I u fazonu ona oce da ga spasi i na putesestviju nadje neku babu kojoj puni bunar, a nema sanse da ga napuni jer bunar ima rupu. Meanwhile, u kraljevstvu nestalo soli, kolaps drzave, kralj ocajan. Zaboravih kako je islo dalje. Bio bih zahvalan ako bi neko uspeo da prepozna o cemu je rec. Jedan od omiljenih mi filmova iz djetstva.

jesi nacos i mrzis zivotinje i verovatno se koljes pod rep, al kad si tako lepo zamolio, evo ga

aj sad i meni nadji film :( i ja se koljem u bulju.

Decji film. U fazonu medieval kraljevstvo, kralj ima tri cerke i sad one njemu pricaju koliko ga vole. Ove prve dve baronisu kako ga vole ko zlato, dragulje whatever, a treca kaze da ga voli kao so. I ovaj ispizdi i otera je. I ona se tu sandja s nekim princem iz podzemlja (bukvalno, ne kriminalnog), ali njega pretvore u neki kristal. I u fazonu ona oce da ga spasi i na putesestviju nadje neku babu kojoj puni bunar, a nema sanse da ga napuni jer bunar ima rupu. Meanwhile, u kraljevstvu nestalo soli, kolaps drzave, kralj ocajan. Zaboravih kako je islo dalje. Bio bih zahvalan ako bi neko uspeo da prepozna o cemu je rec. Jedan od omiljenih mi filmova iz djetstva.

kralj lir

ja mislim da je to konjić grbonjić

227 lears... 227 performances and I still can't remember the first line...

Americki film je sa kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih i govori valjda o grupi mladih filmskih entuzijasta koji prave film za malo para. U jednom trenutku ide pesm "Low Budget" Kinksa, valjda tokom scene sa vremenskom montazom.

ima li ga ovde?

http://www.imdb.com/name/nm0455661/

film iz sfrj, nisam siguran, ali desava se na primorju ili na nekom ostrvu. klinci u internatu (ni u to nisam siguran), jednog maltretiraju svi ostali, cini mi se da je fasizam, ww2 u toku, ali ni to nisam siguran... tog klinju jos valjda napadne neka hobotnica. da li postoji takav film, ili sam jos od malih nogu poceo da se bacam u gadne tripove?

bolje gledaj djavolju kicmu, manjevise isti kurac, samo su duhovi umesto hobotnice.