ivy Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja bih ako neko zna da mi pronadje/preporuci neki siguran torrent za ovo http://www.imdb.com/title/tt0077147/na pb postoje dva,jedan je na ruskom a drugi ima 52 fajla u kojima ne mogu da se snadjem i nista mi nije jasnonesto sam cackala po netu ali me NOD klepio po prstima..pa ako neko zna bolje bila bih zahvalna :)
InvisibleLight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 probaj ovo, meni javlja da mi fali neki plug in da pokrenemukoliko ti nije jedina opcija download, moze s gledati online
koksy Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 zanima me da li neko zna kako se zove film čiju ću fabulu pokušati da prepričam (ako me sećanje služi)džek lemon glumi oca koji nakon dugo vremena ponovo uspostavlja kontakt sa sinom. kroz film provejava da se otac tokom celog života izmicao od roditeljskih i bračnih obaveza te da je, napokon, nakon ponovnog susreta sa sinom, spreman da sve popravi. završna scena mi je bila impresivna: njegov sin je doživeo tešku nesreću i lekari se u bolnici bore za njegov život a otac, kada to vidi, polako se iskrada i odlazi iz bolnice.
notenoughreasonsforclaire Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja bih ako neko zna da mi pronadje/preporuci neki siguran torrent za ovo http://www.imdb.com/title/tt0077147/na pb postoje dva,jedan je na ruskom a drugi ima 52 fajla u kojima ne mogu da se snadjem i nista mi nije jasnonesto sam cackala po netu ali me NOD klepio po prstima..pa ako neko zna bolje bila bih zahvalna :)Taj drugi ti je dobar. DVD je u pitanju, U opisu stoji da imaš i dodatke, a to je uvek lepo videti. Skineš ga i pustiš preko, recimo, KMPlayera (ne znam koji program koristiš za gledanje filmova) i sve će da radi. Dakle, "skidaj" ga slobodno.
ivy Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Taj drugi ti je dobar. DVD je u pitanju, U opisu stoji da imaš i dodatke, a to je uvek lepo videti. Skineš ga i pustiš preko, recimo, KMPlayera (ne znam koji program koristiš za gledanje filmova) i sve će da radi. Dakle, "skidaj" ga slobodno. probaj ovo, meni javlja da mi fali neki plug in da pokrenemukoliko ti nije jedina opcija download, moze s gledati onlinehvala pokusacu i jedno i drugo :)
koksy Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Da nije možda ovaj: Dad (1989) nije.prekopao sam kompletnu lemonovu filmografiju i ne mogu da nađem. sad već pomišljam da mi je zakrečen mozak i da to možda i nije bio lemon .
colonelo Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 zanima me da li neko zna kako se zove film čiju ću fabulu pokušati da prepričam (ako me sećanje služi)džek lemon glumi oca koji nakon dugo vremena ponovo uspostavlja kontakt sa sinom. kroz film provejava da se otac tokom celog života izmicao od roditeljskih i bračnih obaveza te da je, napokon, nakon ponovnog susreta sa sinom, spreman da sve popravi. završna scena mi je bila impresivna: njegov sin je doživeo tešku nesreću i lekari se u bolnici bore za njegov život a otac, kada to vidi, polako se iskrada i odlazi iz bolnice. Short Cuts
Turnbull Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Okej, film koji sam svojevremeno video na HRT (pre 7+ godina). Američki, crno-beli, cenim iz 40-ih ili 50ih. Devojka na početku doživljav saobraćajku, udarivši (ako se dobro sećam) u psihijatrovu kuću. Nije joj ništa, osim što ima nekakvu amneziju. Psihijatar počne da je ispituje i tu počnu da isplivavaju mračne tajne (koje se svode na to da je imala predbračni seks sa nekoliko muškaraca - ah, the 50's). Ako iko ima predstavu o kom se filmu radi, pomagajte. Mislim da je i glumica relativno poznata, ali nikako ne mogu da se setim koja je.Unapred hvala.
ToniAdams Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ok, ruski film, kontam polovina 90tih, uslovno receno omnibus, posto glavnu ulogu glumi automobil, lada, koja ide od vlasnika do vlasnika (kojekakvi krimosi i zanimljivi likovi), i na taj nacin prica pricu.gleda mi se odma i sad.
ToniAdams Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 je, ako se secam dobro, zove se film onako kako rusi u slengu zovu ladu.kobajo?:(
Recommended Posts