James Marshall Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Jbt trenutno mi je želja da budem jedan od njih jača od želje da obiđem zemaljsku kuglu.
Behemoth Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 U 11. aprilu bilo neko renoviranje prethodnih nedelja, i izgleda su carevi sklonili sve one kabine za presvlačenje, sad samo ima po 2 muške i ženske zajedničke svlačionice. Ja sam mislio da će to biti samo privremeno, ali izgleda ostaje ovako. Idiotizam.
kud u maglu Simoviću Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 do 28. je trebalo da se završi deluje da su probili rok neverovatno je da će ostaviti samo sa ovim velikim svlačionicama
Behemoth Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Bogami meni deluje da su završili. Ali ajd, idem sutra opet pa ću malo više obratiti pažnju. Koliko sam video nema više radnika uopšte tamo.
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 bio ja danas, deluje gotovo. ima par(max. do 10) pojedinačnih kabina sa vratima od tuš zavese, i one šatro zajedničke. mislim da su one u ženskom delu ostale. veći su mi wtf oni novi ormarići sa ključevima sad treba i ključ oko vrat da nosim ozbiljnu su glupost napravili fb stranica sc-a je prilično aktivna pa ću da ih priupitam, kao i gangulu na tw
Behemoth Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 (edited) Video sam danas te kabine za zavesom. Teška budalaština, uopše ne razumem zašto su menjali koncept, onako je bilo sasvim dobro, jedino ako je značajno veća gužva popodne i uveče pa treba baš toliko ormarića. A naravno, te kabine sa zavesama, nemaju (još uvek) čiviluke, tj one zakačaljke za stvari, pa ih maltene niko i ne koristi. edit: typo Edited August 31, 2017 by Behemoth
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 u kojim terminima ideš behemoth kakva je situacija popodne i uveče?
Behemoth Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Nemam pojma za popodne i uveče, ja sam tamo u biznis terminu od 6.30h, skoro svakog radnog dana u nedelji. Jednom sam otišao posle posla, u 17h, i bila je prevelika gužva. Ovih dana ujutru zaista nije gužva, dosta manja nego obično, moguće da ljudi misle da se i dalje renovira pa izbegavaju.
jorma shparga Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Da li su i dalje obavezne kape za plivanje ? (znam da je higijena na 1.mestu i da su odvratne dlake po bazenu al` ne mogu onaj kurton na glavi da nosim nikako )
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 da, jesu. stvar navike je. uzmi silikonsku i neće biti problema, posle 100m nećeš verovati kako si do sad plivao bez iste
I*m with the pilots Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Ili uzmi onu koja je od istog materijala kao kupaci, ta ne steze ali ti ostane mokra kosa, sto ti verovatno ne bi bio problem
jorma shparga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 to zvuci super...gde ima da se pazari?
ToniAdams Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 jel koristi neko kakav mp3 plejer za plivanje? ima li smisla to uzimati?
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 koji će ti? samo kvariš doživljaj
ToniAdams Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 pa uzasno sam spor plivac, pa mi za 1km kolka mi je ruta nekad treba i 40 min bez odmaranja. otkud znam.
Recommended Posts