Jump to content
IGNORED

Plivanje

Lutador

Recommended Posts

Posted

Jbt trenutno mi je želja da budem jedan od njih jača od želje da obiđem zemaljsku kuglu.

• 3 weeks later...
Posted

U 11. aprilu bilo neko renoviranje prethodnih nedelja, i izgleda su carevi sklonili sve one kabine za presvlačenje, sad samo ima po 2 muške i ženske zajedničke svlačionice. Ja sam mislio da će to biti samo privremeno, ali izgleda ostaje ovako.

Idiotizam.

Posted

do 28. je trebalo da se završi deluje da su probili rok

neverovatno je da će ostaviti samo sa ovim velikim svlačionicama

Posted

Bogami meni deluje da su završili. Ali ajd, idem sutra opet pa ću malo više obratiti pažnju. Koliko sam video nema više radnika uopšte tamo.

Posted

bio ja danas, deluje gotovo. ima par(max. do 10) pojedinačnih kabina sa vratima od tuš zavese, i one šatro zajedničke. mislim da su one u ženskom delu ostale. veći su mi wtf oni novi ormarići sa ključevima :isuse: sad treba i ključ oko vrat da nosim

ozbiljnu su glupost napravili

fb stranica sc-a je prilično aktivna pa ću da ih priupitam, kao i gangulu na tw

Posted (edited)

Video sam danas te kabine za zavesom. Teška budalaština, uopše ne razumem zašto su menjali koncept, onako je bilo sasvim dobro, jedino ako je značajno veća gužva popodne i uveče pa treba baš toliko ormarića.

A naravno, te kabine sa zavesama, nemaju (još uvek) čiviluke, tj one zakačaljke za stvari, pa ih maltene niko i ne koristi.

edit: typo

Edited by Behemoth
Posted

u kojim terminima ideš behemoth

kakva je situacija popodne i uveče?

Posted

Nemam pojma za popodne i uveče, ja sam tamo u biznis terminu od 6.30h, skoro svakog radnog dana u nedelji.

Jednom sam otišao posle posla, u 17h, i bila je prevelika gužva. Ovih dana ujutru zaista nije gužva, dosta manja nego obično, moguće da ljudi misle da se i dalje renovira pa izbegavaju.

Posted

Da li su i dalje obavezne kape za plivanje ?

(znam da je higijena na 1.mestu i da su odvratne dlake po bazenu al` ne mogu onaj kurton na glavi da nosim nikako  :isuse: )

Posted

da, jesu. stvar navike je. uzmi silikonsku i neće biti problema, posle 100m nećeš verovati kako si do sad plivao bez iste

Posted

Ili uzmi onu koja je od istog materijala kao kupaci, ta ne steze ali ti ostane mokra kosa, sto ti verovatno ne bi bio problem

Posted

to zvuci super...gde ima da se pazari?

Posted

jel koristi neko kakav mp3 plejer za plivanje?

ima li smisla to uzimati?

Posted

koji će ti? samo kvariš doživljaj

Posted

pa uzasno sam spor plivac, pa mi za 1km kolka mi je ruta nekad treba i 40 min bez odmaranja.

otkud znam.