Jump to content
IGNORED

Plivanje

Lutador

Recommended Posts

Posted

Verovatno ce studenti biti kao i do sad - radnim danima u terminima za gradjanstvo (nisam sigurna da li samo zatvorenim bazen ili i balon, pretpostavljam da oba ulaze u tu kategoriju), ali najbolje da ih ipak okrenes (3240901)

• 2 weeks later...
Posted

Da preselim razgovor sa love topica ovamo i obradujem darling :). Isao sam da se upisem za neke rekreativne sportove i posto su neki koje sam hteo vec bili puni, slucajno vidim da je plivanje slobodno. Nije kurs plivanja, nego "poboljsanje tehnike". Izlozio sam im svoju situaciju i rekose mi da dodjem sledeci cetvrtak, pa ce da me prime ako nisam bas toliki davljenik.

Posted

:thumbsup:vidimo se za dve godine na plivackom maratonu crikvenica-silo, 3,5 km, cisto malo da odmerimo snage.

Posted
okej, fanfare i konfete:Tasmajdan, balon, sezona 2012/13samo utorak i cetvrtak0630-0830 (400din)1830-2030 (300din)
Zaboravila sam da ispravim ovo, zena na telefonu mi je tad pogresno rekla sto se i dalo pretpostaviti,dakle utorkom i cetvrtkom popodnevno je od 18 do 20h, kao sto je bilo i prethodne sezoneJos uvek nema neke guzve u tom terminu, bas je milina plivati. Jedino mi se cini da je bazen znacajno hladniji od njihove procene, ali za plivanje to svakako nije bitno.
  • 1 month later...
Posted

Ide li neko redovno na 25.maj, nisam bila na njemu od marta/aprila pa me zanima- da li je i dalje uredan kao sto je bio na pocetku? (= rade tusevi, toaleti i svlacionice cisti)- ima li guzve u popodnevnim i vecernjim terminima?

Posted
Ide li neko redovno na 25.maj, nisam bila na njemu od marta/aprila pa me zanima- da li je i dalje uredan kao sto je bio na pocetku? (= rade tusevi, toaleti i svlacionice cisti)- ima li guzve u popodnevnim i vecernjim terminima?
u večernjem terminu nisam bio ali za onaj od 15h nema velike gužve. otprilike ćeš svoju traku deliti sa još jednim plivačem. higijena i tuševi sasvim ok, u toalet nisam zalazio.
Posted
u večernjem terminu nisam bio ali za onaj od 15h nema velike gužve. otprilike ćeš svoju traku deliti sa još jednim plivačem. higijena i tuševi sasvim ok, u toalet nisam zalazio.
Sad sam se vratila sa plivanja, bas kako si napisao - nije neka guzva, bilo nas je mislim cetvoro u traci a u ostalim mozda i manje, nisam posle gledala kako je u onom "opstem" delu.Jedino sto nisam navikla na plivanje po trakama gde se zapravo ide "u krug" i kad plivam duzinu prsno sporija sam od muske ekipe, mislila sam da ce mi neko prici i reci da se sklonim odatle :lol:
  • 2 weeks later...
Posted

Sličan termin na 25. maju je koštao 300 din.Sada htedoh da vidim piše li cena i vreme termina na 25. maju, ali dobih ovo:

Zbog ne poštovanja dogovora, sajt Sportskog centra Milan Gale Muškatirović je van funkcije
  • 4 weeks later...
Posted

preplivan prvi kilometar u novoj godini:Hail:

• 1 month later...
Posted

Pliva li neko u 2013oj?Ja uglavnom četvrtkom idem na Taš u balon.Međutim, postala je ogromna gužva u tom terminu pa ću morati da potražim neki drugi.

Posted

11 april, 2x nedeljno. Meni je najbolji termin vikendom od 21-23. Karta 300 din, 12 termina 2500 din, navodno mora da se iskoriste termini za mesec dana.

Posted

I ja sam pre dve godine išao na noćne termine na 25. maju. Tada mi je bilo nekako super da odem, isplivam i posle na spavanje. Međutim, sada me nešto baš mrzi da idem tada. Najviše mi odgovara termin odmah posle posla, a kako mi je posao blizu Taša tamo i najčešće idem.Verovatno ću probati sa nekim terminom u 16h.

Posted
11 april, 2x nedeljno. Meni je najbolji termin vikendom od 21-23. Karta 300 din, 12 termina 2500 din, navodno mora da se iskoriste termini za mesec dana.
jel gužva u tom terminu?
Posted

Do 50 ljudi u velikom bazenu. Naravno zavisi i od vremena, kad je hladnije - manje ljudi.