Shan Jan Posted November 29 Posted November 29 1 hour ago, duda said: Po tom oprobanom receptu ja sebi godinama ništa ne kupujem Ima jos gore, kupujes sebi broj manje jer samo sto nisi smrsao Ezem ti Black Friday, naravno nigde u Srbiji pravi popust. 1 2
Ras Posted November 30 Posted November 30 (edited) On 28. 11. 2024. at 7:04, Sandradjer said: Ovaj crni petak sam cekala. Hocu neki kaput iz Manga, ali njemu nisu spustili cenu. Nece me navuci, svasta nesto je snizeno, odolecu Mangu Au! Ako si kupila ovo, gledaj da se ne sretnemo! Za posledice ne odgovaram. Edited November 30 by Ras 1 1
Sandradjer Posted November 30 Posted November 30 18 minutes ago, Ras said: Au! Ako si kupila ovo, gledaj da se ne sretnemo! Za posledice ne odgovaram. Radis za Mango? Spoiler Sad moram da kupim sta cu 1
3opge Posted November 30 Posted November 30 On 28. 11. 2024. at 1:04, Sandradjer said: Ovaj crni petak sam cekala. Hocu neki kaput iz Manga, ali njemu nisu spustili cenu. Nece me navuci, svasta nesto je snizeno, odolecu Mangu jezivo 2 1
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Ono "brdo" para za na mene (ostalo pokloni sestrićima, dečijim drugaruma za rođendan) otišlo mi na neke majice jer sam jelte smršala, pa sad kao mogu. Ništa posebno, oko jedne crvene cca. Može da se pronađe ponešto po ok cenama, mislim ja kupujem klasu odeće 1-2 kese hrane u lidlu, i meni je to ok, i našla sam tu i tamo. Majice u H&M i oni klinački butici Cropp i House.
Sandradjer Posted November 30 Posted November 30 25 minutes ago, Filozof manijak said: Reci NE indukovanoj potrošačkoj maniji! Dobro 1
Sandradjer Posted December 1 Posted December 1 13 hours ago, Filozof manijak said: Reci NE indukovanoj potrošačkoj maniji! Kako? Slabo kupujem, uvek imam jak razlog. Ova porucuje Savrsena sam za skolu, potrosi pare od ekskurzije na mene Ustala sam i gledam aljine, ne mogu da se oduprem 1
Sandradjer Posted December 1 Posted December 1 Urgentno prekidam ovu aktivnost gledanja . Ova stoji vrhunski (viskoza je). Mozda nekome znaci kao inspiracija kad vec dangubim 3
Mel Posted December 4 Posted December 4 Snizenja u planeti sport za neke modele obuce jos traju, kome treba. Rieker smo neke cipele gledali, lepe, snizenja (ne za sve modele) sa oko 110 evra na oko 80 evra npr.
Popular Post duda Posted December 4 Popular Post Posted December 4 On 28. 11. 2024. at 7:04, Sandradjer said: Sorry, morala sam 3 8 1
Moća Posted December 9 Posted December 9 Kakav je brend Annapurna? Imaju neke zimske jakne na ponizenju sa 200 na 60€.
Recommended Posts