MayDay Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Super. Uvek se u standardnim radnjama a la Zara/Camaieu/Mango/Naf Naf..nadje jedna haljina da valja za svečaniju priliku. Ako imaš vremena, protumaraj i naći ćeš haljinu za <50 evra. Druga alternativa je malo skuplja. Cos i &Other Stories. Ali ćeš imati haljinu i za rad i za velike dogadjaje. Prošpartaj online na Zalando (pitaj Miralema za tips :D ), mada ja pogledam i outnet.com, poglavlje Dresses i sortiraj po Price Low to High. :D
I*m with the pilots Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 (edited) Ako si kojim slucajem u Spaniji, probaj marku Surkana. Ne znam kakav im je izbor trenutno, ali pre tri-cetiri godine im je ponuda bila bas izazovna. Jako lepi i mastoviti dezeni, dobri krojevi a prirodni materijali, sa pristojnim cenama. Naleteh na nekoliko haljina i suknji u radnjici u Sevilji tad, ja bas nisam neko ko kupuje mnogo i uopste da ima potrebe za raznolikoscu, ali tu sam razmisljala da odresim kesu i uzmem pored glavne haljine, jos jednu i jednu suknju. (Sad mi je zao sto nisam) (Haljine su bile 45-60evra, suknje 35-40, i sve je bilo iz nove kolekcije) Edited April 17, 2016 by I*m with the pilots
Кристофер Лумумбо Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ovaj crnac?! Da sam u zatvoru i nemam izbora...mozda.
Lancia Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Koki, vidim po avataru da si sklon crnoj ljubavi, ali nije to bilo pitanje :(
namenski Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ovaj crnac?! Da sam u zatvoru i nemam izbora...mozda. Pravo pitanje bi bilo: da si u zatvoru, a da on nema izbora...
ivy Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 treba mi misljenja, jel vam se svidja? meni se svidja prvih 5 redova i crnac a ostalo jok
Lancia Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 meni se svidja prvih 5 redova i crnac a ostalo jok fala, najzad nekog ne udara struja ako otkuca vise od dva slova.
Tresko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 treba mi misljenja, jel vam se svidja? Prvih par redova su dobre majce. Ono posle sa onim stilizovanim krstovima i one dimije dole, to je bezveze.
Dagmar Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Znak im je, sačuvaj Bože, ko grob i krst povrh groba.
Recommended Posts