baklavica Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sta vam je s tim H&M, oni su malo kao ona nesreca u Srpskih vladara, kako se zove...Ono bre italijansko . vno...Ne kazem, nosim njihove stvari (wash and go ) ali globalni H&M vodic .Inace, Madonina kolekcija je vizuelno bila super, i da, raspadala se posle pranja.Evo, dok smo u kategoriji : sestre Kruz za Mango, nije bas poslednja vest, ali su mi super. Evo jedne odvratne slikeI opet, opet pitanje: zasto se u Srbiji vesti prepricavaju sa mesecim zakasnjenja (ovo je, koliko vidim, pre par nedelja pisalo u novinama)?
Leia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 e, stvarno dosta s tim h&m-om.vise nije smesno -_- nego ajmo malo skandinavskog cool-a.sehi darkerke na vasem ekranu - ivan grundahl, denmark
Leia Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 (edited) sa izlozbe modnog dizajna u danish design centru u kopenhagenu.nisam sigurna cije ovo bese, mislim da je inwear al mozda i nije.edit. jeste, www.inwear.com Edited November 9, 2007 by Leia
Linda Lee Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) D smajli za ovaj pdf. :DZnam da je trol, ali jbg. Edited November 11, 2007 by Linda Lee
msmodesty Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 mali malopredjasnji fotopis iz Luxembourg-a, suncano je, prilicno pa se sadrzaj izloga ne vidi najbolje Ovo o suncanom vremenu tek da vam bude lakse u depresivnom Beogradu :D belgijski i engleski kreatori naravno Kokai, Francuska je blizu :) Gerard Darel.. ne toliko poznat van Francuske, muza mu je Charlotte Gainsbourg, taj babatechno stil, zna da bude simpaticno i originalno u toj svojoj francuskoj idi-mi-dodji mi nacinu downstatement-a alternativno i klasicno vrata do vrata. Max Mara je za ovaj grad marka sredovecnih 55+ zena. Vlasnici prodavnice biraju iz kolekcije ono sto ce da se svidi njihovim klijenticama tako da se izbor koji predstavljaju potpuno razlikuje od Max Mara prodavnica u Londonu ili Milanu (na primer) bez nje se ne moze, naravno :D Promod vrlo simpaticna high street Etam/Pimkie/...tipa prodavnica, cini mi se da je malko kvalitetnija nego nabrojani
msmodesty Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 kod nas vise nema Kavalija da se kupi, rasprodalo se kao kifle:
apotekarica Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Sta je Loft? Nekako mi zanimljivo izgleda :)Promod gotivim, bas sam skoro kupila dzemper haljinu (crno - braon, na poprecne pruge - rekao bi covek nemoguca kombinacija, ali izgleda super), kao i Kookai, ali je van Francuske, po mom misljenju, skuplji nego sto zavredjuje (bgd da ne pominjem, mislim da nisam zasla u doticni butik 2.5 puta)
msmodesty Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Sta je Loft? Nekako mi zanimljivo izgleda :)Promod gotivim, bas sam skoro kupila dzemper haljinu (crno - braon, na poprecne pruge - rekao bi covek nemoguca kombinacija, ali izgleda super), kao i Kookai, ali je van Francuske, po mom misljenju, skuplji nego sto zavredjuje (bgd da ne pominjem, mislim da nisam zasla u doticni butik 2.5 puta)LOFT je samo ime prodavnice a unutra roba belgiskih firmi Mer de Nord, One Step cipele..., mladi kreatori uglavnom, obecavam detaljno slikanje posle podne.nego, ako obratite paznju na svakom drugom izlogu je beli papir - traze se prodavacice. i jos sam pokusala da slikam izloge gde papira nema, ali nekad stave na svaki izlog, pa se ne moze izbeci...a evo je moja ljubimica - Celine:e, sad tu pored, odmah i Hermes... sad, ili ga volis ili ga mrzis... jeste dobro, lepo... da li mora da bude toliko skupo?
nezvanova Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 msmodesty, skljocni i neke cipele/cizme, please....(meni se svidjaju npr. kelian, clergerie, cydwoq....pretpostavljam da tu imas takve ili slicne)
msmodesty Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 msmodesty, skljocni i neke cipele/cizme, please....(meni se svidjaju npr. kelian, clergerie, cydwoq....pretpostavljam da tu imas takve ili slicne)oceM :)
Leia Posted November 13, 2007 Author Posted November 13, 2007 aman sajber, ne pratis fabulu radnje ich, eno ti ga inwear na prethodnoj stranici :D e da, ajde ljudi kacite slike a ne samo adrese sajtova, ne budite lenji.
cyberwor/L/d Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 aman sajber, ne pratis fabulu radnje ich, eno ti ga inwear na prethodnoj stranici :Dups! vidim ... nisam (pazljivo) pratila globalni trend pa sam otkrila toplu vodu
apotekarica Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Neko pomenuo Celine :) Moj veliki doduse platonski, sto me nije sprecilo da u pravilnim vremenskim razmacima obilazim ovaj mracni predmet zelja:baxuzi morali da zalepe cetvorocifrenu cenu <_< ('ajde sto nisam imala ni za trocifrenu )Elem, moram ovde da udenem, mnogo mi se svidja kad nesto renoviraju pa naprave:
Recommended Posts