Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

Sta vam je s tim H&M, oni su malo kao ona nesreca u Srpskih vladara, kako se zove...Ono bre italijansko . vno...Ne kazem, nosim njihove stvari (wash and go :rolleyes: ) ali globalni H&M vodic :huh:.Inace, Madonina kolekcija je vizuelno bila super, i da, raspadala se posle pranja.Evo, dok smo u kategoriji :rolleyes: : sestre Kruz za Mango, nije bas poslednja vest, ali su mi super. Evo jedne odvratne slikeI opet, opet pitanje: zasto se u Srbiji vesti prepricavaju sa mesecim zakasnjenja (ovo je, koliko vidim, pre par nedelja pisalo u novinama)?

Posted

e, stvarno dosta s tim h&m-om.vise nije smesno -_- nego ajmo malo skandinavskog cool-a.sehi darkerke na vasem ekranu - ivan grundahl, denmarkivangrundahl1page05ic8.jpgivangrundahl1page08gk9.jpgivangrundahl1page24ir4.jpg

Posted (edited)

sa izlozbe modnog dizajna u danish design centru u kopenhagenu.nisam sigurna cije ovo bese, mislim da je inwear al mozda i nije.p1110443hd4.jpgp1110444mf4.jpgp1110445rs1.jpgp1110446bz8.jpgedit. jeste, www.inwear.com

Edited by Leia
Posted (edited)

D smajli za ovaj pdf. :Dshopping.gifZnam da je trol, ali jbg.

Edited by Linda Lee
Posted

mali malopredjasnji fotopis iz Luxembourg-a, suncano je, prilicno pa se sadrzaj izloga ne vidi najbolje Ovo o suncanom vremenu tek da vam bude lakse u depresivnom Beogradu :DDSC02193.jpg belgijski i engleski kreatoriDSC02194.jpg naravno Kokai, Francuska je blizu :)DSC02195.jpg Gerard Darel.. ne toliko poznat van Francuske, muza mu je Charlotte Gainsbourg, taj babatechno stil, zna da bude simpaticno i originalno u toj svojoj francuskoj idi-mi-dodji mi nacinu downstatement-aDSC02196.jpg alternativno i klasicno vrata do vrata. Max Mara je za ovaj grad marka sredovecnih 55+ zena. Vlasnici prodavnice biraju iz kolekcije ono sto ce da se svidi njihovim klijenticama tako da se izbor koji predstavljaju potpuno razlikuje od Max Mara prodavnica u Londonu ili Milanu (na primer)DSC02199.jpg bez nje se ne moze, naravno :DDSC02198.jpg Promod vrlo simpaticna high street Etam/Pimkie/...tipa prodavnica, cini mi se da je malko kvalitetnija nego nabrojani

Posted

kod nas vise nema Kavalija da se kupi, rasprodalo se kao kifle:DSC02197.jpg

Posted

Sta je Loft? Nekako mi zanimljivo izgleda :)Promod gotivim, bas sam skoro kupila dzemper haljinu (crno - braon, na poprecne pruge - rekao bi covek nemoguca kombinacija, ali izgleda super), kao i Kookai, ali je van Francuske, po mom misljenju, skuplji nego sto zavredjuje (bgd da ne pominjem, mislim da nisam zasla u doticni butik 2.5 puta)

Posted
Sta je Loft? Nekako mi zanimljivo izgleda :)Promod gotivim, bas sam skoro kupila dzemper haljinu (crno - braon, na poprecne pruge - rekao bi covek nemoguca kombinacija, ali izgleda super), kao i Kookai, ali je van Francuske, po mom misljenju, skuplji nego sto zavredjuje (bgd da ne pominjem, mislim da nisam zasla u doticni butik 2.5 puta)
LOFT je samo ime prodavnice a unutra roba belgiskih firmi Mer de Nord, One Step cipele..., mladi kreatori uglavnom, obecavam detaljno slikanje posle podne.nego, ako obratite paznju na svakom drugom izlogu je beli papir - traze se prodavacice. i jos sam pokusala da slikam izloge gde papira nema, ali nekad stave na svaki izlog, pa se ne moze izbeci...a evo je moja ljubimica - Celine:DSC02201.jpge, sad tu pored, odmah i Hermes... sad, ili ga volis ili ga mrzis... jeste dobro, lepo... da li mora da bude toliko skupo?DSC02202.jpg
Posted

msmodesty, skljocni i neke cipele/cizme, please....(meni se svidjaju npr. kelian, clergerie, cydwoq....pretpostavljam da tu imas takve ili slicne)

Posted
msmodesty, skljocni i neke cipele/cizme, please....(meni se svidjaju npr. kelian, clergerie, cydwoq....pretpostavljam da tu imas takve ili slicne)
oceM :)
Posted

aman sajber, ne pratis fabulu radnje ich, eno ti ga inwear na prethodnoj stranici :D e da, ajde ljudi kacite slike a ne samo adrese sajtova, ne budite lenji.

Posted
aman sajber, ne pratis fabulu radnje ich, eno ti ga inwear na prethodnoj stranici :D
ups! vidim ... nisam (pazljivo) pratila globalni trend pa sam otkrila toplu vodu :lol:
Posted

Neko pomenuo Celine :) Moj veliki :wub: doduse platonski, sto me nije sprecilo da u pravilnim vremenskim razmacima obilazim ovaj mracni predmet zelja:Slika048.jpgbaxuzi morali da zalepe cetvorocifrenu cenu <_< ('ajde sto nisam imala ni za trocifrenu :lol: )Elem, moram ovde da udenem, mnogo mi se svidja kad nesto renoviraju pa naprave:Slika049.jpg