Jump to content

Globalni shopping vodic

Featured Replies

Ma, 21. vek, na putovanju vidiš, probaš, zapamtiš veličinu i onda kupiš online kad dođeš doma. Em ne tegliš em (obično) jeftinije.+1

ti mora da ne zivis u srbiji.

Ne mora.+1

• Author
Ma, 21. vek, na putovanju vidiš, probaš, zapamtiš veličinu i onda kupiš online kad dođeš doma. Em ne tegliš em (obično) jeftinije.
Hehe i moj muz pokusava da me uhvati na ovu foru, racuna da cu posle zaboraviti ili da ce me mrzeti da se bakcem s narucivanjem kako obicno i bude.Prazan kofer rulz!I ne huli na Comme des Garcons nesreco, doci ces i ti jednog dana pred Sv. Petra
Hehe i moj muz pokusava da me uhvati na ovu foru, racuna da cu posle zaboraviti ili da ce me mrzeti da se bakcem s narucivanjem kako obicno i bude.Prazan kofer rulz!I ne huli na Comme des Garcons nesreco, doci ces i ti jednog dana pred Sv. Petra
ti si jedna razumna zena -_-

Edited by cmrlj

• Author
ti si jedna razumna zena -_-
dakako. step by step promisljeno i odmereno, do konacnog bankrota -_-
  • 2 weeks later...
PullsHomme_N5z1Hqp6yA_6323.jpgPullsHomme_LwIGPJMzDB_6036.jpgnašla sam neki super vebsajt sa lanjskim kolekcijama a/f. sutra ću da idem da probam veličine, pa ću da poručim. mislim, ovi modeli za 40e svaki su super deal!!!

Pa daj link, derpe.

PullsHomme_N5z1Hqp6yA_6323.jpgPullsHomme_LwIGPJMzDB_6036.jpgnašla sam neki super vebsajt sa lanjskim kolekcijama a/f. sutra ću da idem da probam veličine, pa ću da poručim.mislim, ovi modeli za 40e svaki su super deal!!!
uzo bi jedan pulover, kad bi bilo ovih motiva

nagnam stajl. :Dja sam oduvek zelela ovaj gornji teget muski dzemper, ali mi bilo nesto puno da dajem skoro 200 evra. mozda i otrcim sad da ga probam jer a/f na samzi radi i nedeljom i da odmah porucim.

Edited by MayDay

al da je djaba djaba je

da, ovo sa 888 komada je fenomenalno. :Dma samo nek im je size chart isti kao i kod originala i dileme nema.

pa ja cu da narucim jedan komad da isprobamo. :D