Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

Ma, 21. vek, na putovanju vidiš, probaš, zapamtiš veličinu i onda kupiš online kad dođeš doma. Em ne tegliš em (obično) jeftinije.+1

Posted
Ma, 21. vek, na putovanju vidiš, probaš, zapamtiš veličinu i onda kupiš online kad dođeš doma. Em ne tegliš em (obično) jeftinije.
Hehe i moj muz pokusava da me uhvati na ovu foru, racuna da cu posle zaboraviti ili da ce me mrzeti da se bakcem s narucivanjem kako obicno i bude.Prazan kofer rulz!I ne huli na Comme des Garcons nesreco, doci ces i ti jednog dana pred Sv. Petra
Posted (edited)
Hehe i moj muz pokusava da me uhvati na ovu foru, racuna da cu posle zaboraviti ili da ce me mrzeti da se bakcem s narucivanjem kako obicno i bude.Prazan kofer rulz!I ne huli na Comme des Garcons nesreco, doci ces i ti jednog dana pred Sv. Petra
ti si jedna razumna zena -_- Edited by cmrlj
Posted
ti si jedna razumna zena -_-
dakako. step by step promisljeno i odmereno, do konacnog bankrota -_-
  • 2 weeks later...
Posted
PullsHomme_N5z1Hqp6yA_6323.jpgPullsHomme_LwIGPJMzDB_6036.jpgnašla sam neki super vebsajt sa lanjskim kolekcijama a/f. sutra ću da idem da probam veličine, pa ću da poručim. mislim, ovi modeli za 40e svaki su super deal!!!
Posted
PullsHomme_N5z1Hqp6yA_6323.jpgPullsHomme_LwIGPJMzDB_6036.jpgnašla sam neki super vebsajt sa lanjskim kolekcijama a/f. sutra ću da idem da probam veličine, pa ću da poručim.mislim, ovi modeli za 40e svaki su super deal!!!
uzo bi jedan pulover, kad bi bilo ovih motiva
Posted (edited)

nagnam stajl. :Dja sam oduvek zelela ovaj gornji teget muski dzemper, ali mi bilo nesto puno da dajem skoro 200 evra. mozda i otrcim sad da ga probam jer a/f na samzi radi i nedeljom i da odmah porucim.

Edited by MayDay
Posted

da, ovo sa 888 komada je fenomenalno. :Dma samo nek im je size chart isti kao i kod originala i dileme nema.

Posted

pa ja cu da narucim jedan komad da isprobamo. :D