mammy two shoes Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 drage dame, evo krasne zabave. možete da isprobavate nove frizure,šminku, sočiva uz vaše nove letnje haljine. http://www.instyle.com/instyle/makeover?ac...airStyles=Short
pachule Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Zaboravila da napisem za juce, ali mozete stici i danasU Brace Krsmanovic br. 4 (ispod brankovog mosta) Moda za ponetiVeceras do 22 je otvorenoOdecu nisam mnogo zagledala, ima zanimljivih (svakodnevno nosivih i nenosivih) stvari, ima savrseno sasivenih ali i onih koje izgledaju kao da sam ih ja sila :DMene je mnogo vise interesovao gornji sprat sa nakitom. Ima par standova sa superzanimljivim stvarima (porculan, srebro, polimerna glina, filc, perlice, heklani nakit, rajfovi,...)
paculla Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 juce bejah prvi put na barneys warehouse sale. do sad izbegavah takve dogadjaje. em ne nosim takve stvari dovoljno redovno da mi se isplati da se cimam oko kupovine, em mi u plakaru stoje majce sa screen shotovima iz space invaders, za sta bi me one zene u barneys rastrgle zivu, em ne shvatam otimanje za odecu, em vise volim da ijem i pijem nego da kupujem.vec sam se na ulazu pokajala sto sam kretala, kad su mi uzeli torbu i dali neku ceduljicu, a ja morala da udjem samo sa novcanikom u rukama. zene su najgore svinje, sve su pobacale, rasturile, nigde reda. one zene sto rade tamo se polomise, ali ne moze se protiv drugog zakona termodinamike. posle 5 minuta sam se i ja pridruzila svinjcu i trkeljisala kao da mi je poslednji soping. puno lepih stvari, cene pristojne... obavila sam dve uspesne akvizicije. jutros sam spremala i usisavala plakar da bih ih ispostovala. ko je u njujorku do 4. septembra, i hoce da baci 2-3 sata turizma zarad odece, trebalo bi makar da baci pogled ovde - 17 ulica izmedju 7. i 8. avenije. u tom istom bloku je jako dobar venecuelanski restoran da se okrepite posle. za muski deo cuh da je mnogo bolji, sve stoji slozeno i uredno i mogu se kupiti dobra odela i kosulje za relativno sitne pare.
msmodesty Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 (edited) i sta kazu, leopard ce biti trend ove zime?dobro je da sam se obskrbila na vreme (jos pre 6 meseci!!!!kljucnim itemom - 9.9E u samoposluzi: Edited August 31, 2009 by msmodesty
msmodesty Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a ovo bilo u septembraskom broju casopisa Gael:kreirao ih Christophe Coppens
pachule Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Za vikend ponovo Moda za poneti, isto mesto, isto radno vreme (17-22) pa ko stigne dobrodosao. Ja da sam imala vremena ponela bih 100 kompleta da prodam i obogatim se :D
kgmr Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 moda za poneti i sledeceg vikenda, u gradu. ja cu biti u banja luci, i propusticu :(...gde da nadjem i kako se zove velur? salim se, ali potreban mi je velur ili neki deblji (pravo deblji stof) za sivenje osmisljenog kaputa.
pachule Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ima i u decembru, pred NG (mogu nesto i da ti prodam :P)Ima super vunenih debelih stofova za kapute u Italtesu ugao Golsvortijeve i Kicevske (plus Banovo Brdo i Zemun)
msmodesty Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 meni je ovaj apa-trapa - superposition materijla i svega i svacega bas dobar.i uopste DSquared2 i cela ta ekipa ne-francusko/italijansko/engleskih kreatora
Pixie Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Je l' šopinguje neko od forumskih Nemaca preko brands4friends.de?
Parsons Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 (edited) Je l' šopinguje neko od forumskih Nemaca preko brands4friends.de?sto, jel ti treba pozivnica? Edited February 1, 2010 by Billy Parsons
Pixie Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ne, nije to, nego sam se nedavno registrovala, pre neki dan i prvi put nesto kupila. Pa me cisto zanimalo da cujem utiske nekog ko je duze tamo. Ali svejedno hvala. :)
Leia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Od nemackih marki sam za sada otkrio Drykorn. Solidni materijali i odlicni krojevi, kupuje se kad je na popustu.Haha, dizajnerka im je 1 SrboHrvatica ;) Proslavili se prvo sa pantalonama, stvarno ok krojevi.
dig_chohano Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Od nemackih marki sam za sada otkrio Drykorn.Pa kad su te svojim sloganom prosto prizvali.
Recommended Posts