April 30, 201113 yr Attention whore dobi ovaj trening protiv slovenackog Danka Lazovica.Novak mora pod hitno da izbaci ovaj turnir iz kalendara. Hajde sto se zamlacuje protiv nekih polurekreativaca dok Nadal bazdari formu protiv raznih davida ferera nego sto se cim dodje u Beograd prosabanise za sve pare.Apsolutno. Nakon ovog izmotavanja sada ga u Madridu čeka Anderson/Gulbis, pa Vavrinka, pa David Ferer u četvrtfinalu.
May 1, 201113 yr Glupo je to pravilo neracunanja ovakve pobeda. Pa nije on kriv sto protivnik proceni da mu je dzaba i da izlazi na teren.Sto se mene tice, ja cu da mu brojim: 27 :P
May 1, 201113 yr inace, kad sam letela za begish pretprosle srede fernando gonzales sedeo pored mene. ne bih ga ja ni provalila da nije mecao rekete u pregradu u avionu.
May 1, 201113 yr ja sam se pre neki dan vozio sa Novakom u busu i ne bih ga ni primetio da nije sve vreme shmrkao i napusavao kontolora
May 1, 201113 yr A sada, vrhunac Šabanija Opena - stric dodjeljuje trofej bratancu - uz sufliranje Taštinog OsmehaTM