Jump to content
IGNORED

Srbija Open

zzzzz

Recommended Posts

Posted

jel neko izbrojao koliko je puta u zavrsnoj ceremoniji receno (Noletova)porodica/familija/Djokovici? ocigledno kljucna rec i poenta celog turnira

• Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

55

• Afterburner

24

• renne

22

• sherman

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

vi ste samo ljubomorni na noleta sto ima takvu familiju, i zeleli bi da je to vasa familija a ne noletova. zato je stalno i pljujete jer ne mozete da je imate.

Posted

dobro, mene si provalio, priznajem.. u pocetku sam zeleo da me usvoje Djokovici. sada se nadam Simpsonovima

Posted

U pravu si... Meni se recimo sviđa gospođa Đoković... ;) Serbia open - Djoković close Nadam se da će u godinama koje dolaze ovaj turnir manje biti Đoković Open, a više Srbija Open...

Posted
:lol: Do kraja se turnir iz Djokovian Open pretvorio u Transferneprijatnosti Open. Ako bude srece i pameti moglo bi se iz ovoga dosta nauciti i polako poceti pripremu za nesto sto bi bio pristojan Serbia Open za par godina. Nadam se da onoliko uvlacenje supervizoru ATP-a na kraju turnira nece rezultirati preterano nasminkanim izvestajem, jer ima mnogo stvari koje se jednostavno moraju promeniti da bi ovaj turnir ubuduce funkcionisao na nivou solidnih ATP turnira. Valjda ce se dotle neki ljudi nauciti umerenosti u naglasavanju svojih sopstvenih zasluga kao i uvlacenju drugima u naglasavanju zasluga tih drugih, sto je uvek najruzniji KDP deo ovakvih prigoda.Za Novaka je sreca da je imao ovakvu konkurenciju jer ne pamtim kad je poslednji put ovako ocajno odigrao neki turnir. Ocigledno je da je vise razmisljao o svim drugim stvarima nego o tenisu. Ceo dan sam danas imao utisak da jedva ceka da se zavrsi ova epizoda kacenja o njega kao o vesalicu za kapute, ne bi li se vratio normalnom tenisu. Nadam se samo da ga ovaj intermeco nece puno kostati u formi.
Posted
Nadam se da će u godinama koje dolaze ovaj turnir manje biti Đoković Open, a više Srbija Open...
bogohulnice angry.gif Kosovo je Srbija. Djokovici su s Kosova. Djokovici su Srbija!
Posted

jel bila prestolonaslednikovica da razgovara sa skupljacima loptica pre dodele pokala?

Posted
jel bila prestolonaslednikovica da razgovara sa skupljacima loptica pre dodele pokala?
9. мај 2009. ? Стефани, унука Њ.К.В. Принцезе Катарине, данас је дипломирала на Универзитету Индијане у Блумингтону у Сједињеним америчким државама, на одсеку за журнализам Ерни Пајл школе новинарства.Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, као и госпођа Алисон Ендрјуз, Стефанина мајка, присуствовала су дипломској свечаности у Блумингтону, Индијана.
Posted
Њихова Краљевска Височанства
:D 1 Mgm kompleks je mali za 2 Porodice
Posted

Cestitke Novaku, lep turnir, lep stadion, lepo sto je Beograd dobio ovako nesto. Komentari naravno negativni, jos jednom da podsete kakva smo iskompleksirana stoka od naroda.

Posted (edited)

Dakle, nakon nabrojanog, mi smo stoka?Za tvoju informaciju, niko ne kaže da turnir nije lep, da stadion nije lep, da nije lepo što je Beograd dobio ovako nešto. Komentari su se odnosili na nešto drugo. Ili na neke druge, bolje rečeno.

Edited by Filipenko
Posted

Pođem ja da vidim šta je genaro okačio, pa primetim i ovaj članak. Pošto nada umire poslednja, nadam se da je nešto drugo razlog što ga je Novak "udaljio sa tribina", a ne visok pritisak.