July 22, 2025Jul 22 :(LegendaKao svaki ljubitelj treša sam gledala i The Osbournes i bio je mnogo simpatičan u svom ludilu, kad je gađao komšiluk mesom...just beacause Ožeži
July 22, 2025Jul 22 2 minutes ago, Frank Pembleton said:Ako je već moralo...Onda ovako posle koncerta...Počivaj u miru...Bio je u jako lošem stanju, pominjala se čak i eutanazija...što kažeš, barem je stigao da održi još taj jedan koncert i bude ispraćen kako treba.
July 22, 2025Jul 22 Otisao neporazen. Nek mu je lako sve sto je popio itd. Putuj majstore i udri. Edited July 22, 2025Jul 22 by burekdzija
July 22, 2025Jul 22 Pre 3 sata sam slušao No Rest For The Wicked, kako je to dobar album, sirov, sa mladim Zakkom na gitari...Nova završila dnevnik uz Paranoid, respect.
July 22, 2025Jul 22 Prvo peglanje od alkohola mi je bilo uz N.I.B.Po prvi put u životu se osećam staro.My name is LuciferPlease, take my hand
July 22, 2025Jul 22 10 hours ago, aram said:Javljaju mi da je umro Darko Džambasov. Iskreno se nadam da je neka greška.ih bre, od cega.
July 22, 2025Jul 22 29 minutes ago, Frank Pembleton said:Ako je već moralo...Onda ovako posle koncerta...Počivaj u miru...Bas tako. Nisam neki metalac, od Ozija znam možda 5 pesama ali nema boljeg načina da se ode.
July 22, 2025Jul 22 10 hours ago, aram said:Javljaju mi da je umro Darko Džambasov. Iskreno se nadam da je neka greška.
July 22, 2025Jul 22 Legenda. R.I.P.Prvi albumi Sabbatha (i Ozijevi solo albumi) su za mene bili otkrovenje kada sam imao 13-14 godina...uz njih sam se navukao na rok i metal.