giuseppe Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Ima ovaj jedan CG YT kanal, nije loš uopšte - pogledajte i ostale epizode... Serija se emituje na RTCG. Pogodili su baš vreme za njene albume, mislim da je snimano ranije, a emitovano ove nedelje: 3
bradilko Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 kad je umro vlada divljan to mi je bilo kao neka granica koju sam presao. cini mi se da sam se tad upisao u smrtne ljude tj poceo da kapiram godine i da nisam petar pan. malo lupam ali petak, duga radna nedelja.. kako je to cudno. umirali su mnogo bitniji ljudi u mom zivotu ali nisu me ti odlasci toliko ponukali da razmisljam o svemu tome. cudne su reakcije uticu nenadano tako neke nazovimo ih spoljne stvari 3 1
Popular Post vladavsnarod Posted May 8, 2024 Popular Post Posted May 8, 2024 Steve Albini, Storied Producer and Icon of the Rock Underground, Dies at 61 13
kurdi Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 jebem ti, a par sati ranije najavili turneju, izlazi novi album...
Sludge Factory Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 (edited) Au, sranje veliko! Pa kako bre? Bas mi je zao, mnogo dobar lik, vanvremesnki! Mastao sam da gostuje kod Rika Bijata i da, osim sto bi pricali o studiju, produkciji i muzici generalno, sto njegovoj sto onoj na kojoj je radio, raspravljaju o panku i Stili Denu i zasto ih Stiv ne voli, a Rik obozava. Masivno masivno sranje! RIP Edited May 8, 2024 by Sludge Factory 2 1
wayfaring stranger Posted May 9, 2024 Posted May 9, 2024 (edited) https://www.rollingstone.com/music/music-lists/steve-albini-best-albums-nirvana-pixies-1235017187/big-black-atomizer-1986-1235017193/ Plus Jason Molina, Nina Nastasia, Low, Pussy Galore, Will Oldham, Labradford, Killdozer, Smog, Papa M, Dirty Three, Tad, Cinerama, Slint, Stoogies - Weirdness, Good speed, Mono... Edited May 9, 2024 by wayfaring stranger 1
Recommended Posts