giuseppe Posted April 3 Posted April 3 Ima ovaj jedan CG YT kanal, nije loš uopšte - pogledajte i ostale epizode... Serija se emituje na RTCG. Pogodili su baš vreme za njene albume, mislim da je snimano ranije, a emitovano ove nedelje: 3
bradilko Posted April 5 Posted April 5 kad je umro vlada divljan to mi je bilo kao neka granica koju sam presao. cini mi se da sam se tad upisao u smrtne ljude tj poceo da kapiram godine i da nisam petar pan. malo lupam ali petak, duga radna nedelja.. kako je to cudno. umirali su mnogo bitniji ljudi u mom zivotu ali nisu me ti odlasci toliko ponukali da razmisljam o svemu tome. cudne su reakcije uticu nenadano tako neke nazovimo ih spoljne stvari 3 1
Popular Post vladavsnarod Posted May 8 Popular Post Posted May 8 Steve Albini, Storied Producer and Icon of the Rock Underground, Dies at 61 13
Sludge Factory Posted May 8 Posted May 8 (edited) Au, sranje veliko! Pa kako bre? Bas mi je zao, mnogo dobar lik, vanvremesnki! Mastao sam da gostuje kod Rika Bijata i da, osim sto bi pricali o studiju, produkciji i muzici generalno, sto njegovoj sto onoj na kojoj je radio, raspravljaju o panku i Stili Denu i zasto ih Stiv ne voli, a Rik obozava. Masivno masivno sranje! RIP Edited May 8 by Sludge Factory 2 1
wayfaring stranger Posted May 9 Posted May 9 (edited) https://www.rollingstone.com/music/music-lists/steve-albini-best-albums-nirvana-pixies-1235017187/big-black-atomizer-1986-1235017193/ Plus Jason Molina, Nina Nastasia, Low, Pussy Galore, Will Oldham, Labradford, Killdozer, Smog, Papa M, Dirty Three, Tad, Cinerama, Slint, Stoogies - Weirdness, Good speed, Mono... Edited May 9 by wayfaring stranger 1
Recommended Posts