ubibobi Posted March 26 Posted March 26 55 minutes ago, Eleniko said: čak šta više nisam pomenuo ništa od stvari koje znam o njoj a koje bi nekome mogle srušiti idiličnu sliku o pokojnici, jer niti je trenutak niti je bitno. I sada je cela internet javnost saznala za tvoju posebnu vrlinu, zvanu diskrecija
Popular Post aram Posted March 26 Popular Post Posted March 26 29 minutes ago, ampalang said: Ajd diskrecija, ali Gaza i erotika... koji si ti sad majke ti kad sa 14 postova znaš Gazu? 2 1 12
Papovac Posted March 26 Posted March 26 aj zajebite coveka. pricati o sladjani a izbegavati sex je besmisleno. 3 1
Svemir Zeka Posted March 26 Posted March 26 Zašto bi spominjanje seksa bilo loše? Jedino ako je degradirajuće. Međutim, ono što sam ja pročitala je da ju je Miki "opsluživao", nema tu "d" od degradacije. Mislim, ja to ne doživljavam tako. 3
aram Posted March 26 Posted March 26 mislim da je više zasmetalo "mlatio sam majmuna, sapunjao mačora, šiljio ga na" ili kako je već ko doživeo izraz "erotska fiksacija". bezrazložno, da se razumemo. ja bih se ponosio da saznam da sam nekim devojkama bio erotska fiksacija. 1 1
Popular Post ubibobi Posted March 26 Popular Post Posted March 26 A ono što se maltene hvali kako ne pominje lične stvari koje zna o dotičnoj da ne bi srušio idiličnu sliku o istoj je baš onako do jaja moralno i šmekerski nadasve ispisano u "pravom trenutku" 14
Popular Post copkillah Posted March 26 Popular Post Posted March 26 na stranu što napaljenom klincu možeš da prodaš bilo kakvu priču tog tipa, poverovaće u sve nema ničeg pogrešnog pričati o njoj kao o seks simbolu, ali manite se džiberizma i bumerizma 10 1 1 1
Popular Post pt 2.0 Posted March 26 Popular Post Posted March 26 Ali čežnja nema snagu sna... Slava joj. 5 5
precog Posted March 27 Posted March 27 15 hours ago, aram said: koji si ti sad majke ti kad sa 14 postova znaš Gazu? Citao je forum pre nego sto se registrovao, ko Mel.
April Posted March 27 Posted March 27 19 hours ago, Eleniko said: ništa nije moglo unakaziti prvi album azre pogotovo ne suzy koji sa tom pločom nema veze već jugoton. nebitno. Troll on Izvinjavam se svima, samo kratko Naravno da je prvi album Azre neuništiv, najbolja ex yu ploča posle prvog PB albuma i Zelenog zuba, priča se odnosi na Džonijevo drkanje Draga Mlinarca koji je bio odličan producent, a zapravo je dinamika ubijena u postprodukciji pred rezanje vinila, sa čim Mlinarec nije imao nikakve veze. Isto se desilo i na Slađaninoj prvoj ploči. A u vezi izdavača si u pravu - Suzi je izdao prvi singl, ja sam prespojio. Album jeste Jugotonov. Troll off E sad u vezi sa Slađaninim sisama - ja sam ih prvi pomenuo i molio bih ppp pučanstvo da nam ne glume Društvo Oganj ovde, jer sam hiljadu posto ubeđen da sama Slađana ne bi imala ništa protiv da njene bradavice dobiju epitaf. 3 1
morgana Posted March 27 Posted March 27 (edited) stvarno smijesno, ona je bila seks simbol iz doba kada su globalno zene na muzickoj sceni krenule sa samosvjesnom objektivizacijom jer su tako u mogucnosti, a ne jer im je gospodin gazda muz producent tako rekao. sad, sto smo mi dosli do raznih srpskih majki koje sisama komuniciraju nesto sasvim drugo pa osjecamo potrebu da se branimo, ko nam je kriv. Edited March 27 by morgana 6 1
Recommended Posts