Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, aram said:

Umro Pile iz Alise

Saanja, Sanja....

RIP

• Tužno 1
  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Žao mi čoveka mada nisam nikad voleo njegovu muziku.

Posted
4 hours ago, Frank Pembleton said:

Saanja, Sanja....

Uz tu pesmu sam smuvao prvu devojku :sad:

• Wub 1
Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Uz tu pesmu sam smuvao prvu devojku :sad:

Nije valjda bila Sonja :)

Moram da priznam da je pesma na neki nacin jezivo zarazna i cak je moje pankersko srce volelo da slusa.

• +1 3
Posted
1 minute ago, Lancia said:

Nije valjda bila SAnja :)

Jeste :sad:

• +1 2
Posted

Nisam nikad voleo tu pesmu, ali sam bio "prinudjen" da slušam pošto je moja sestra (od tetke) volela, inače me uvek podseti na osamdeset šestu...

Posted
1 hour ago, Lancia said:

Nije valjda bila Sonja :)

Moram da priznam da je pesma na neki nacin jezivo zarazna i cak je moje pankersko srce volelo da slusa.

Slicno i kod mene, nesto tu ima. 

RIP

Posted
1 hour ago, Lancia said:

To bih ja mogao da kažem za pesmu ''Kesten''. :)

• +1 1
Posted

Znam ga sa Zvezdare. Dugo se borio sa kancerom, pričalo se 

Posted

koliko smo mi sjebana generacija....

sedim sinoc sa zenom, badnje vece/ bozic, i zelimo sebi jos mnogo godina, a ja se najezim sav.

nadam se da gresim.

Posted

R. I. P. Robert Nemeček.

Pre nekoliko godina i Mira Nemeček, moja druga majka koja je bila i jedan od najboljih poznavalaca filmske umetnosti na ovim prostorima.

Na njegovu inicijativu sam počeo sa emisijom na radio Politici, napravio je špicu za emisiju i dao podršku. U sećanju je milion, ne samo muzičkih priča. Sve pozitivne i lepe. Jedna od najduhovitijih, prvi njegov nastup ikada. Bio je najbolji poznavalac i najveći kolekcionar dela Bob Dylana, ne samo na ovim prostorima. Pored ostalog, razrešio i dilemu da li su se Dylan i Townes Van Zandt sreli.

• Tužno 8
Posted

R.I.P. i ovde...
Ja sam jednom u nekom "blejanju" na poslu ne sećam se ni zašto sam spomenuo Greatful Dead.... 4 sata kasnije smo završili razgovor, mada je realno 90% vremena on pričao.

• +1 2
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, wayfaring stranger said:

R. I. P. Robert Nemeček.

Pre nekoliko godina i Mira Nemeček, moja druga majka koja je bila i jedan od najboljih poznavalaca filmske umetnosti na ovim prostorima.

Na njegovu inicijativu sam počeo sa emisijom na radio Politici, napravio je špicu za emisiju i dao podršku. U sećanju je milion, ne samo muzičkih priča. Sve pozitivne i lepe. Jedna od najduhovitijih, prvi njegov nastup ikada. Bio je najbolji poznavalac i najveći kolekcionar dela Bob Dylana, ne samo na ovim prostorima. Pored ostalog, razrešio i dilemu da li su se Dylan i Townes Van Zandt sreli.

Pa jel jesu?