hazard Posted November 23, 2019 Author Posted November 23, 2019 Taksi koji u PG vozi samo Tesle moze biti jedino pranje para i nista drugo
dekki Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 Први пут видео у БГ-у у саобраћају мали електрични ауто. Био излепљен рекламама за самог себе те тако сазнадох шта је у питању. Регистрован, БГ таблице. Возач - жена од око 60 година. Колико сам успео да ухватим то је неки Кинез. Код нас се продаје под једним именом, у Пољској под другим, а у Немачкој под трећим Ево га сајт; https://www.elektricni-automobili.rs/
foto Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 vidoh ja nocas na autoputu nesto francusko, ima table za auto, ne za motocikl, a velicine je jednogipo skutera. stativa je bila da ga pokupim i da pomislim da mi je tica udarila u auto. to govance je islo autoputem 40 km/h. jel sme to na te puteve? skuteri sa zutim tablicama nesmeju.
Ras Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 46 minutes ago, dekki said: Први пут видео у БГ-у у саобраћају мали електрични ауто. Био излепљен рекламама за самог себе те тако сазнадох шта је у питању. Регистрован, БГ таблице. Возач - жена од око 60 година. Колико сам успео да ухватим то је неки Кинез. Код нас се продаје под једним именом, у Пољској под другим, а у Немачкој под трећим Ево га сајт; https://www.elektricni-automobili.rs/ Tu istu ženu (pretpostavljam) u istom automobilu sam juče sreo na ulici.
zorglub Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 11 hours ago, foto said: vidoh ja nocas na autoputu nesto francusko, ima table za auto, ne za motocikl, a velicine je jednogipo skutera. stativa je bila da ga pokupim i da pomislim da mi je tica udarila u auto. to govance je islo autoputem 40 km/h. jel sme to na te puteve? skuteri sa zutim tablicama nesmeju. 24. Saobraćaj na autoputu i motoputu Član 102 Autoputem i motoputem dozvoljeno je kretanje samo motocikla, putničkih vozila, teretnih vozila i autobusa, sa ili bez priključnih vozila. Autoputem i motoputem ne smeju se kretati vozila iz stava 1. ovog člana čija je najveća konstruktivna brzina manja od 50 km/h.
Zverilla Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 12 hours ago, foto said: vidoh ja nocas na autoputu nesto francusko, ima table za auto, ne za motocikl, a velicine je jednogipo skutera. stativa je bila da ga pokupim i da pomislim da mi je tica udarila u auto. to govance je islo autoputem 40 km/h. jel sme to na te puteve? skuteri sa zutim tablicama nesmeju. Twizzy? https://images.app.goo.gl/G2DMTPBPEECaBTXp7
foto Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 e, rekao bih da je taj twizzy. vidoh ga perifernim vidom kod odvajanja za Nsad. velicine je dva slepljena skutera sa krovom
jms_uk Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Ovde su bili dosta popularni 2011-12, valjda su isle neke subvencije/popusti. Secam se da je i direktor u mojoj bivsoj firmi uzeo tada. Sent from my iTelephone using Tapatalk
nesha taxista Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 On 23.11.2019. at 22:49, dekki said: Први пут видео у БГ-у у саобраћају мали електрични ауто. Био излепљен рекламама за самог себе те тако сазнадох шта је у питању. Регистрован, БГ таблице. Возач - жена од око 60 година. Колико сам успео да ухватим то је неки Кинез. Код нас се продаје под једним именом, у Пољској под другим, а у Немачкој под трећим Ево га сајт; https://www.elektricni-automobili.rs/ Sve je to lepo, ali gde noću da ga punimo mi što živimo u stanovima?
Delija67 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Jel zena koja je vozila ima kracu nogu i bila na putu do pijace?
Skyhighatrist Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) Kaže Musk da je (pret)prodo 200k CyberTrackova za tri dana... ($40k-$70k po komadu) (prva isporuka za godinu dana) Edited November 26, 2019 by Skyhighatrist
zorglub Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 (edited) ... Edited November 27, 2019 by zorglub greška (u stvari preglupi editor)
zorglub Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 6 hours ago, Skyhighatrist said: Kaže Musk da je (pret)prodo 200k CyberTrackova za tri dana... ($40k-$70k po komadu) (prva isporuka za godinu dana)
Lezilebovich Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 To izgleda nisu pravi orderi, nego 100$ refundable da se ubace na listu.
Recommended Posts