Jump to content
IGNORED

Automobili na elektricni pogon

hazard

Recommended Posts

Posted

Taksi koji u PG vozi samo Tesle moze biti jedino pranje para i nista drugo

Posted

Први пут видео у БГ-у у саобраћају мали електрични ауто. Био излепљен рекламама за самог себе :D те тако сазнадох шта је у питању.

Регистрован, БГ таблице. Возач - жена од око 60 година.

Колико сам успео да ухватим то је неки Кинез. Код нас се продаје под једним именом, у Пољској под другим, а у Немачкој под трећим :rolleyes:

Ево га  :s_d: сајт; https://www.elektricni-automobili.rs/

Posted

vidoh ja nocas na autoputu nesto francusko, ima table za auto, ne za motocikl, a velicine je jednogipo skutera. stativa je bila da ga pokupim i da pomislim da mi je tica udarila u auto. to govance je islo autoputem 40 km/h.

jel sme to na te puteve? skuteri sa zutim tablicama nesmeju.

Posted
46 minutes ago, dekki said:

Први пут видео у БГ-у у саобраћају мали електрични ауто. Био излепљен рекламама за самог себе :D те тако сазнадох шта је у питању.

Колико сам успео да ухватим то је неки Кинез. Код нас се продаје под једним именом, у Пољској под другим, а у Немачкој под трећим :rolleyes:

Tu istu ženu (pretpostavljam) u istom automobilu sam juče sreo na ulici.

Posted
11 hours ago, foto said:

vidoh ja nocas na autoputu nesto francusko, ima table za auto, ne za motocikl, a velicine je jednogipo skutera. stativa je bila da ga pokupim i da pomislim da mi je tica udarila u auto. to govance je islo autoputem 40 km/h.

24. Saobraćaj na autoputu i motoputu

Član 102

Autoputem i motoputem dozvoljeno je kretanje samo motocikla, putničkih vozila, teretnih vozila i autobusa, sa ili bez priključnih vozila.

Autoputem i motoputem ne smeju se kretati vozila iz stava 1. ovog člana čija je najveća konstruktivna brzina manja od 50 km/h.

Posted
12 hours ago, foto said:

Twizzy?

https://images.app.goo.gl/G2DMTPBPEECaBTXp7

Posted

e, rekao bih da je taj twizzy. vidoh ga perifernim vidom kod odvajanja za Nsad. velicine je dva slepljena skutera sa krovom

Posted

Ovde su bili dosta popularni 2011-12, valjda su isle neke subvencije/popusti.

Secam se da je i direktor u mojoj bivsoj firmi uzeo tada.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted
On 23.11.2019. at 22:49, dekki said:

Sve je to lepo, ali gde noću da ga punimo mi što živimo u stanovima?

Posted

Jel zena koja je vozila ima kracu nogu i bila na putu do pijace?

Posted (edited)

Kaže Musk da je (pret)prodo 200k CyberTrackova za tri dana... ($40k-$70k po komadu)

(prva isporuka za godinu dana)

Edited by Skyhighatrist
Posted (edited)

...

Edited by zorglub
greška (u stvari preglupi editor)
Posted
6 hours ago, Skyhighatrist said:

Kaže Musk da je (pret)prodo 200k CyberTrackova za tri dana... ($40k-$70k po komadu)

(prva isporuka za godinu dana)

sheeps.jpg

Posted

To izgleda nisu pravi orderi, nego 100$ refundable da se ubace na listu.