Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, nisam ja said:

ne ako si turčin. 

da ne ostane ovako suho teoretisanje prigodan video u prilogu. 

sto slatka riba

Posted

U zdravlju da ih koristis,i ni slucajno akrobacije sa njima na parketu.

Posted

E, hvala! Mislim da sam ubo tehniku, al' ću ipak da se snimim da vidim na šta to zaista liči. Za početak ću samo swing.

Posted (edited)

nema @darlingda se pohvalim...uradila sam nocas u parku 6 zgibova. mozda sam mogla jos jedan ali doslo spontano i kucici me vukli na dole. 

Edited by mustang
  • +1 2
Posted
On 12.11.2020. at 12:05, zorglub said:

Care, hvala k'o bratu. Sad sam otrčao i zemio. Ostale su 3 16ice i dve 12ice, da znate.

U novoj radnji na NBGD ima solidan broj 16-ica, 20-ica i 24-orki.

Posted

Hanuma nam kupila neke trake i 2 strunjače da vežbamo kući, ubiše nas deca i posao pa se sve ocrta na stomaku. A i korona, jel.

Jednom sam video, kad je krenula ova zimurina, Lukakua kako širi i skuplja noge na klupi za rezervne igrače, tek posle videh da ima traku oko nogu i to je otrpilike sve što znam. Guglao sam neke vežbe, izlaze mi neke klinke sa onom trakom i ritmička gimnastika, očigledno se ova traka ne odaziva na ribbon.

Pomažite ako boba znate, dajte nešto što lakše.

Posted

Hvala za prevod, bio bih zahvalan za neke vežbe da ne blenem po YT ko tele u šarena vrata.

Posted

šta je sledeće, da tražiš da neko vežba umesto tebe? 

:Jova:

• +1 1
Posted

Odradili day 1, umalo se nisam ispovraćao...

Posted

ovo kao i freeletics, nabija laktate i nije baš za nekog ko nije u treningu

Posted

Pa zato pitam šta je za nas zapuštene :dry:

Posted

Pa guglaj jbt. Verovatno da za totalno zapuštene neki steady (slow) pace kardio tj.  brže hodanje 45-60 minuta dnevno i vežbe snage tipa čučnjevi bez tereta, sklekovi (možeš na kolenima za početak) i slično imaju najviše smisla. Naravno može i lagani džoging u kombinaciji sa hodanjem ako su ti kolena ok. Trake su ti zgodne za leđa, šta znam guglaj resistance band rows i pulls. Face pulls sa trakama isprave položaj ramena karakterističan za pasionirane igrače menadžera :) zgibovi su mama ali su teški, ako imaš gde možeš za početak da radiš samo negativni deo. Istezanje/joga prija, joga može i da spali koju kalorijicu.

Šetaj svaki dan posle se malo istegni, radi sklekove, čučnjeve i vuci traku 2,3 puta nedeljno i pazi šta i koliko jedeš i biće ti bolje.

• +1 1