Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted
Just now, ToniAdams said:

hvala, probacu svakako.

inace ima snimak gde se kein velaskez kurci sa zvonom od 205 lb. posle znamo sta mu je bilo sa ledjima.

Ah gledao sam nekog mladog bjj deliju sa takvim zverima od 50kg..ali to je SF za prosecnog coveka.Ali realno komplet girji moze od ficfirica da napravi da lici na armiraca ,ali urbanog.Samo dugo vremena treba.

Posted

evo gledam ima varijanta od 20kila koja izgleda kao medicinka sa drskom. jel bolje to uzimati ili metalnu?

Posted (edited)

https://www.decathlon.de/p/kugelhantel-kettlebell-20-kg/_/R-p-152876

Mislim da je bolje klasika.Ovakvo nesto je skroz ok osim ako neces clean & snatch ,mada i to moze,samo treba jak zglob.

Ta medicinka sa ruckom je malo nezgrapna,tj malo vise.

https://www.sportsmaster.no/frivekter/kettlebells/c-33/p-449/sportsmaster-competition-kettlebell-24-kg

Ovaj oblik,tj model za takmicenje je apsolutno najbolji i prosto leti u ruci,ne udara u podlakticu.Ali su i skuplji dosta.

Edited by askeladden
Posted

ma da, kapiram da i u cilju jacnja samog zgloba treba uzeti obicnu. u teretani (kad nije zatvorena), sam potpuno batalio obican dl i radim sa dva zvona od 36 kardio serije 4x15, i bas je jako zgodno, jedino sto mi se ne da to dovlaciti na gajbu, buduci da se svako malo selim.

Posted

Jedno djule i vise ne treba.Swing,Tursko ustajanje,pehar cucanj i clean & snatch ili clean..I to je to.Kao starthing strenght samo Kettlebell verzija po Tsatsoulinu.Nisam siguran za sve lovacke price kod JR da su mu tacne,ali za kettlebell je doktor.

Posted

Pa da, ali ne radis turke i pehar cucanj sa istom kilazom. Tj. ako radis zabusavas na cucnju ili lomis rame na turku

Posted

Tursko ustajanje je da čovek legne i više ne ustane.

Posted (edited)

ne ako si turčin. 

da ne ostane ovako suho teoretisanje prigodan video u prilogu. 

Edited by nisam ja
  • +1 1
Posted
6 hours ago, nisam ja said:

ne ako si turčin. 

da ne ostane ovako suho teoretisanje prigodan video u prilogu. 

A pazi sad ovo.

Kakva zena

Posted

lol, ja sad probao. 

jedva izveo jedno treperavo ponavljanje i to jačom rukom. 

stabilizovaće se za koji dan kontam. 

Posted

Hehe,ma da.To kad ruka i rame ojacaju,onda vezbas formu tela i kako da ustanes sto eksplozivnije a da ne kompenzujes i krivis se.