precog Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 brate, onaj trenabol koriste uzgajivaci stoke da marva dobije misiscnu masu i apetit. zli, si siguran da je to idealno resenje za tebe?
Friend Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 (edited) Zli, presao si igricu - cepas aas, a uz to ne vezbas i jedes junk bez mesa. To su mooda. Edited May 12, 2020 by Friend
Zli Gli Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Dobro, nije bas toliko crno, vezbam 3-4 puta nedeljno i jedem nekad solidno u periodu od par dana Mislim da ce biti dobro na kraju za 2 i po meseca, bez obzira na sve propuste.
Бруклинский Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 16 hours ago, djili said: Ako ti fali kalorija probaj puter od kikirikija. Kad si vec pomenuo puter od kikirikija, Fokken Nuts je obrnuo igricu sto se tice ukusa, a nisu lose ni nutritivne vrednosti ukoliko je cilj veci dnevni unos kalorija. Na nekih 100g putera presek je otprilike 800kcal, 25g proteina, 40g ugljenih hidrata i 60g masti, jedino sto ga izgleda u zadnje vreme slabo uvoze u ovaj deo Evrope.
James Marshall Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 4 minutes ago, Бруклинский said: Kad si vec pomenuo puter od kikirikija, Fokken Nuts je obrnuo igricu sto se tice ukusa, a nisu lose ni nutritivne vrednosti ukoliko je cilj veci dnevni unos kalorija. Na nekih 100g putera presek je otprilike 800kcal, 25g proteina, 40g ugljenih hidrata i 60g masti, jedino sto ga izgleda u zadnje vreme slabo uvoze u ovaj deo Evrope. Kako jbt, to neka alhemija, isusovska
Бруклинский Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 (edited) To je poceo da pravi neki lik iz Juzne Dakote, godinama je lik pisao na onom americkom bodybuilding forumu, ali nikako da mu se setim usernamea. Davno sam prestao da obilazim taj BB forum, ali kroz maglu se secam da je taj lik radio jos neke slicne proizvode, medjutim ovaj kikiriki puter je uvek bio #1. https://www.fokkennuts.com/ Edited May 12, 2020 by Бруклинский
Бруклинский Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 28 minutes ago, James Marshall said: Kako jbt, to neka alhemija, isusovska Cisto da ne bude da je moja matematika losa, iako sam mrzeo geometriju, ipak sam solidno baratao sa brojevima
James Marshall Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 5 minutes ago, Бруклинский said: Cisto da ne bude da je moja matematika losa, iako sam mrzeo geometriju, ipak sam solidno baratao sa brojevima Ma sad i mene zanima, kako Ja gledao ovdje, ovo mi mnogo više ima smisla https://www.myfitnesspal.com/nutrition-facts-calories/fokken-nuts-crunchy-nuts-peanut-butter mada i ovdje ima ovih nekih čudnih rezultata, moram baš da pitam drugara kome je ovo struka kako je ovo moguće
askeladden Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 24 minutes ago, Бруклинский said: Cisto da ne bude da je moja matematika losa, iako sam mrzeo geometriju, ipak sam solidno baratao sa brojevima Narokano meda i zejtina u kikiriki puter.Otuda zabuna oko kalorija.
ToniAdams Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 jebiga sad nesto razmisljam, nisam jednom stuko celu teglu u cugu :(
djili Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Misli valjda da serving size od 28g sadrži masti 16,3g plus karbs 9,8g plus proteini 6,7g.
Zli Gli Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Ima na iherbu odlican kikiriki puter u vise ukusa koji je tipa par evra za mislim 450gr ali mislim da su i oni otisli u kurac sa postarinama, a mozda nije ni DHL kao sto je nekad bio, ne znam ko je kriv za poskupljenje...
Recommended Posts