Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

4 minutes ago, goofs said:

Ovi grcki jogurti koji se muvaju po nasim prodavnicama su isti ko kiselo mleko. Pravi grcki jogurt kupljen u grckoj je dosta gusci, vuce na pavlaku, i tezak u tri lepe, posle tri kasike ti je vise tesko da gutar. I ima fzn 10g proteina na 100g, i 0-3g masti.

Da, jedina stvar sto mi se u grckoj svidja

na njima ni ne pise da su grcki, nego grcki tip jogurta. osim toga, nikakve veze s grckim nema, slazem se. meni on sa senfom i kuvanim zumancetom radi posao majoneza u salatama, ko takav je odlican. inace, iam 12,7 posto masti, jos malo pa ko imlekova pavlaka sa zelenim poklopcem :D

Edited by darling

Jel moguce? To je za zenu gotovo nedostizno,, skoro samo esencijalna mast neophodna za zivot.

Jel izgledas ko ova s tabrle?:)

body-fat-percentage-women.jpg

ja sam ova od 20-22% mada mi je najseksija i savrsena ova od 30%

nije mi zenstvena uopste od 10-12%

a sve preko 35% mi je salo i cvarak i zdravstena nehigijena

Edited by mustang

pocetkom godine sam imala 12,2, to je bio istorijski minimum. onda sam digla na 14,5 i sad se nenamerno sfuljala na ovo. ja sebi u ogledalu ne izgledam iseceno, s ove tabele rekla bih da sam 15 do 17 posto, al znam da ne vidim sebe objektivno. objektivno sam jedino primetila zile na stomaku :D

nisam se merila nego samo na osnovu slike :)

to 12.2 jel si ista onda kao ova sa slike? 

kad ne stavis rukavice .... idiot! 

a treba prati kosu, jezim se vode :laugh:

9916C0C1-A32B-48A0-A391-AA184F1D8AA1.jpeg

Edited by mustang

Svaka cast darling, moje telo cuva tvrdokorno salce u pojasu donjeg trbuha i nadlaktica, mislim da sam 20%, po onom shestaru

Edited by InvisibleLight

Za mene ako može ova od 25.

Sa slike valjaju samo ove sa 25 i 30, ostalo nije moja šolja čaja.

Edited by Jeremija

Delyje masnija od ove s 30

De ih nadjose, jos s tim kypacim

3 minutes ago, James Marshall said:

Za mene ako može ova od 45+

:laugh:

I ona ima svoje kvalitete, kontam da je njena sofra najbolja. 

Ovde na slici 30% izgleda bolje od 25%, takodje 45% izgleda strasnije od 50%.

Prva slika je after-workout fotoshop, nije bas merodavna jer se nakon treninga napucas i dehidriras pa se misici ocrtavaju. O profy fotoshop "ulepsavanjima" i da ne pricam.

Za novu stranu:

2 minutes ago, Jeremija said:

Sa slike valjaju samo ove sa 25 i 30, ostalo nije moja šolja čaja.

tooo, mustang, te rane s treninga, to ce te samo ojacati :D ne izgledam tako, barem se nadam :D

invizibl, nemoguce mi je da si dvaest posto, ja i to sto me ovaj moj iskusni meri, uzimam s rezervom, tek ko neki okvir, jer ne moze da uvati kozu na istom mestu il da ustine istom snagom. tako da je to sve otprilike, a zanimaju me trendovi. ne volim malu mast ni zbog zenske fiziologije.

meni su problematicne noge i guzica, i otkako sam pocela da pazim na ishranu, desila se stvarno ogromna promena. tu gde su pre bila dva stuba, neko bi reko i debla, rasutog sundjerastog tkiva, celulita i sala, sad imam nogu  (i dupe)  coveka, misice i normalnu kozu. potpuno mi je neverovatno da se tolika promena moze desiti pod stare dane, al eto, ja sam zivi dokaz.