stajebrebilo Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Ko ce te grame pamtiti... Slucajno poslato sa Tapatoka
darling Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) radi, korisno je, al ne samu 1 tabatu i to je to, nego u okviru treninga radi razne tabate. jedino je sranje sto mozes da zabusavas. zato ne volim te vezbe na stopericu, uvek mozes da olabavis tempo i olaksas sebi. i promasis smisao :D Edited June 28, 2017 by darling
James Marshall Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 (edited) Ovo sam odgledao prije jedno mjesec dana, tri minuta iščekivao da se nešto desi, na kraju razbi ovu kacu za kupus ili kišnicu, šta već, baš mi bilo krivo što sam izgubio tri minuta. A nagledao sam se svakakvih gluposti i spičko vremena na svakakve budalaštine u životu. Edited June 29, 2017 by James Marshall
ToniAdams Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 lol, ladno prokleto okacio sebe :D ako mi ne verujete, pitajte da prilozi fotku
Hamlet Strašni Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Malo liči na forumske diskusije neke. Klip Sent from my iPhone using Tapatalk
Prokleto Djubre Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 E, nije nesto preterano strucan clanak, ali ja sam ove razgovore vodio dovoljno puta u RL da znam kako smorno ume da bude vrteti u krug ovakve price. Za svakoga ko "ima krupne kosti", "nista ne jede, a goji se", "jede 500 kCal dnevno"... http://physiqonomics.com/eating-too-much/
darling Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 meni dosta nervira sto vecina prica o treniranju pocinju i zavrsavaju se s koliko imas kila, ko da jedini smisao rekreativnog bavljenja sportom kaliranje odnosno estetika.
teacher Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 meni dosta nervira sto vecina prica o treniranju pocinju i zavrsavaju se s koliko imas kila, ko da jedini smisao rekreativnog bavljenja sportom kaliranje odnosno estetika. pa u čemu je smisao dizanja teških tereta onda?
teacher Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 u uzivanju. isuse, onda bolje utovarati nameštaj i raditi selidbe. uživanje i para samo kaplje.
Recommended Posts