stajebrebilo Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 63 godine, baka :D isuse, vookela. pa to se samo u kurirovoj srbiji takp racuna. nisam hteo da napisem baba pa ispade ovako kakogod, ja sam na mrtvom blizu stotke tako da imam do 'bakinog' rekorda još da se pomučim...
darling Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 big fakin dil, dizem vise od nje dedlift de ti je medalja?
darling Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Ketrin Švicer, prva žena koja je istrčala Bostonski maraton, govori za Danas o rušenju predrasuda Žene se plaše prvog koraka
Milogled Bluff Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 Kur moj bi mu ovo majmunisanje pomoglo da nije jak kao zver. Drugim recima, cisto sranje.
Djuro Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 moze li neko preporuciti whey dobrog kvaliteta? treba mi nesto za posle (teskih) treninga zato sto nema sanse da unesem dovoljno proteina bez praska. thx
Prokleto Djubre Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 moze li neko preporuciti whey dobrog kvaliteta? treba mi nesto za posle (teskih) treninga zato sto nema sanse da unesem dovoljno proteina bez praska. thx Ja cepam ova dva naizmenicno da mi ne dosadi, najbolje se razmucuju i ukus je prihvatljiv: http://proteini.si/rs/store/item/olimp-whey-protein-complex-100-1800g/3517/ http://proteini.si/rs/store/item/usn-whey-premium-protein-2280g/1491/
darling Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 ja kad pijem pijem twinlab. veoma je ukusan, odlicno se rastvara. volim vanilu, kukiz, cokoladu. jagodu nisam probala.
stajebrebilo Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 domaci zadatak iz snage u sluzbi coveka: back to basics - prvo tehnika pa težina
stajebrebilo Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 moze li neko preporuciti whey dobrog kvaliteta? treba mi nesto za posle (teskih) treninga zato sto nema sanse da unesem dovoljno proteina bez praska. thx ja sam pio Dymatize Elite whey, bio mi je ok.
darling Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 back to basics - prvo tehnika pa težina probaj prvo ovo, ovo je stvarno tehnika. jednom smo se pijane zene nosile ovako kroz grad :D
stajebrebilo Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Ovako sam se zezao sa klincima pa radio cucnjeve kuci, nisam ni znao da to ima i ime... Ono sto hocu da kazem je da je tehnika najbitnija kod prevencije povreda i napretka u vezbanju. To sam svuda procitao - ne forsirati tezinu, raditi na tehnici i tezine ce same doci. Tako sam se kod benca preporodio - otkad sam ukljucio celo telo u akciju ide mnogo lakse i veca tezina dolazi prirodno.
InvisibleLight Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 moze li neko preporuciti whey dobrog kvaliteta? treba mi nesto za posle (teskih) treninga zato sto nema sanse da unesem dovoljno proteina bez praska. thx ako hoces bez aroma i zasladjivaca uzmi myprotein.com/rs, imas i popust na prvu kupovinu. oni jedini prodaju te neutralne, tj ima ih i protein.si, al oni samo kao koncentrat
Zli Gli Posted June 16, 2017 Posted June 16, 2017 Na myprotein.rs je mnogo skuplje nego kod ovih sto prodaju na crno preko fejsbuka, batali to. Imas stranice suplementi ekstra cene, suplementi supercene, suplementi svasta nesto... ja tamo narucujem i za sebe a uzimamo i za teretanu i sve je ok a jeftinije nego preko zvanicnog sajta, i to prilicno.
katamaran Posted June 18, 2017 Posted June 18, 2017 (edited) Upao sam u neki cudan trip pa vezbam ko nenormalan. Strasno mi prija da se rasteretim stresa a pozitivne promene koje primecujem na telu mi podizu samopouzdanje tako da je situacija win-win. Kokeza - Kokeza Trbusnjaci sa rukama iza glave Vs trbusnjaci bez ruku? Desi mi se da se pri kraju serije teze podizem zato sto me zaboli vrat. Sklonim ruke uz telo i opsuteno nastavim da radim jos neko vreme. Da li su trbusnjaci bez ruku neefikasni ili mozda jos efikasniji i tezi od pravilnih? Uspeo sam jako fino da smrsam pa bih sad i na trcanje :) Sjajan osecaj kad odnekle naidje neka nenormalna energija i valjalo bi je dobro iskoristiti :) A usput apetita nema. Jedva se anteram da bilo sta pojedem. Idealno salatu ili voce. Do juce me tri vojske ne bi naterale na ovakav rezim a sad mi prija za sve pare. edit: odoh da ubedjujem komsu da idemo na trcanje...Mrzi me sam mada bi mozda tako i bilo najbolje sa mjuzom Edited June 18, 2017 by katamaran
Recommended Posts