Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

Zli Gli said:
Samo vi zezajte matorog i nejakog coveka... ali nece to moci jos dugo jer sam se upravo dogovorio s najboljim drugom da danas opet krenemo, i to u najfensiju mitrovacku teretanu (Eurosport iliti "kod Spanca"). Peder je nekim trikovima dobio mesec dana besplatno i sad ja treba da idem s njim <_<
au, po smitrovakim standardima to ima dasku u zenskom weceu

Edited by Hustler

:lol:
  Zli Gli said:
Odradio sam dve serije zgibova po 6 komada i dve serije bencha sa 50kg po 12 ponavljanja. Uopste nije poenta u tezinama (jer sam zgibova mogao 10-ak a na benchu sam mogao navuci sigurno do 80kg) nego sto me je sve bolelo i pucalo dok sam radio, a kasnije sam osetio i malaksalost koja je potrajala par sati.
skim sam ja mislio ruke obarati za bureka... :( :D

Ako je u burek, ne bi me oborio ni Majk Tajson a ne neki Toni Adams. A mitrovacke teretane su sasvim korektne i fino opremljene (ne sve ali uglavnom jesu), s tim sto sam ja pod "fensi" mislio na ekipu koja dolazi tamo, takozvane pozere i fejkere.Okacicu sutra i neku slicicu ako me ne bude mrzelo da fotkam tamo medj' bracom bilderima.

delujes dosta ozbiljnije od kada si zezan za 50kg :Dnije to nista strasno, cak je i okej. takav sada mozes da vezbas sa ostalim drugaricama bez menjanja tezina:P

Edited by Hustler

Tuzan sam, brate, pa sam zato ozbiljan. Prosle srede sam izasao na pice sa jednom devojkom koju znam od leta. Problem je bio sto smo popili po 5 voTaka (ja duplih, doduse) pa smo se posle zurke u Kapani malo ljubili i tako to, da bi onda u nedelju izasli trezni i skontali da od toga nema 'leba i da cemo nastaviti da se druzimo. A stvarno je super devojka, samo sto nije kucka pa me nije privukla (i obrnuto, ja nisam djubre). U ta dva puta sam spicio dve i po hiljade dindzi a za te pare sam mogao kupiti bar ono malo pakovanje proteina, ili dodati jos toliko pa uzeti celu kantu :( Elem, juce odradih taj prvi trening posle duze pauze. Radili smo tzv. kruzni, po jednu vezbu za svaku grupu misica, sa laganeze tezinama i bez forsiranja. Bench sam radio 60x12 u 4 serije, onda lat masinu sa 70kg isto 4 serije, jednorucni pregib bucicama za biceps i vucenje kanapom za istezanje tricepsa, militari pres za ramena i cucanj (sa 60kg) za nogice. Na kraju sam odradio nesto malo trbusnjaka i to je to. Danas isto po jednu za svaku grupu ali sa drugim vezbama, i tako prvu nedelju ili dve, a onda se vracam proverenom programu i jednoj grupi misica dnevno. Drug hoce da mi da skoro celu kantu Nutrabolicsovog IsoBolic proteina ali mi trulo da uzmem bez da mu dam dinara :unsure:

Zli Gli said:
Problem je bio sto smo popili po 5 voTaka (ja duplih, doduse) pa smo se posle zurke u Kapani malo ljubili i tako to, da bi onda u nedelju izasli trezni i skontali da od toga nema 'leba i da cemo nastaviti da se druzimo.
Pa trebalo je i u nedelju da se napijete, ali jos pre sastanka.

e brah,ni proteina, ni picaka, ni para... zivot je tuzna arija :([da ti kaze chicha]nisi crkva da toliko prastas, ko da ces svaku da zenis[/da ti kaze chicha] uzmi te proteine na odlozeno placanje, uradi makar nesto dobro :cry:

Edited by Hustler

Ma imam ja devojku, samo sto se bas i ne volimo pa se moze reci da je to tzv. open relationship (naravno, nisam joj rek'o da sam isao s ovom na pice jer sam tako bio u mogucnosti). Nikad se ranije nisam time bavio ali sam skontao da od princeze u belom BMW-u nema nista pa moram, a i steta bi bila ne iskoristiti potencijal koji posedujem.Proteine sam dobio, i to 10-15 merica Optimuma (+ jos 15-ak sto je meni ostalo od ranije) i oko pola kante IsoBolica. Mislim da cu do leta biti k'o Zan Klod.

Ne bi da se mesam u te vase strucne price, ali proteini sa ukusom blueberry muffin - razvaljuju! :Hail: A jedva me je nagovorila cica u prodavnci.

'strucne price' sa poslednje strane.... :lol:probacu onda taj blueberry mazzard stavec. vanila je nako, cokolada nikako. problem je sto bi tako nesto morao pazariti u pan sportu, a oni uzimaju po par stotina dinara vise, dok se manje prodavnice drze samo osnovnih ukusa

Zli Gli said:
steta bi bila ne iskoristiti potencijal koji posedujem...
...i zato dizem 60 iz bencha. -_- :P

Danas vec 70, sutra 80... sledece nedelje je samo nebo granica :P A mrtvo i cucanj ne smem ni da radim, pokupicu deci sve tegove :(

Jer tako si u mogucnosti

Milogled Bluff said:
Jer tako si u mogucnosti
A ti s pijančenja i mahmuranja pravo u teretanu. Respekt!