Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)
jel zna neko za koliko se mogu kupiti bucice od 7,8-10 kg?
Imas ovde, deluje OK cena:http://urosevesprave...t-tegova-10-kg/edit: u SportDepot-u ima da se nadju bučice na akciji, proveri povremeno. Edited by Belaj
Posted
Taj na Buvljaku je poskupeo u picku materinu. Mislim da mu je sad kilo tegova oko 300 kinte.
Au, sunce ti jebem! Pa koliko je bio pre poskupljenja?
Posted

Koliko se secam, nesto vise od 2 evra kilo. Bezobrazni su maksimalno.

Posted (edited)

Kratke, dugacke, olimpijske?*odnosno, za mamu ili za tebe? :D

Edited by nbg4ever
Posted

olimpijske (tacno vidim scenario gde cu ja sve to sa entuzijazmom da nakupujem a onda to nece pogledati ni ona ni brat...).

Posted

ja vec imam olimpijsku sipku -_-ma planiram da im kupim set kad dodjem i toliko od mene. (kao vezbace ako ne mora da ide u teretanu)ako to krene da skuplja prasinu ima ko u familiji da nasledi, nece se baciti.

Posted (edited)

za tegove overite kupindo/limundo/kupujemprodajemja sam uzeo odlicne montazno-demontazne bucice (ima nekoliko tegova razlicitih velicina koje nabacujes) 2x25kg za 7k dinara.ima i livenih od 20kg za sipku, svega

Edited by Ravanelli
Posted

Ma, suludo je kupovati po radnjama. Prevelika razlika u ceni. Jedino sto nisam primetio da se "polovni" (citaj: neko se smori od vezbanja, pa prodaje sve) nesto drasticno razlikuju u ceni od najbolje redovne ponude sa KP.

Posted (edited)
Koliko se secam, nesto vise od 2 evra kilo. Bezobrazni su maksimalno.
kolko ja znam, cene tegova zavise od cena gvozdja na trzistu, a ono ume dosta da varira. mozda je i do toga.
ma planiram da im kupim set kad dodjem i toliko od mene. (kao vezbace ako ne mora da ide u teretanu)
aj se kladimo da nece nijednom uzeti samoinicijativno da vezba? Edited by Miralem
Posted

Najbolje da kupi tegove i klupu od debelog Tonija. Verujem da bi ih on prodao povoljno, posto mu ne trebaju i ne zna da ih koristi. S tim sto kupac treba da dodje sa buldozerom da ukloni naslage prasine.

Posted

^^ma da, mastam ja... a trebala bi, ima 20+ kila vise od mene a niza je, plus ostalo sto ide s njenim godinama. prijavio se ovaj 'mali' rodjak sto sad vec vuce 200kg deadlift (bar mi tako kaze) da ce da je 'podseca' (a kontam da ce vise vezbati on :D )

Posted
Najbolje da kupi tegove i klupu od debelog Tonija. Verujem da bi ih on prodao povoljno, posto mu ne trebaju i ne zna da ih koristi. S tim sto kupac treba da dodje sa buldozerom da ukloni naslage prasine.
ili to, ili da dovedemo ribe toniju na gajbu. onda ce krenuti da vezba.
^^ma da, mastam ja... a trebala bi, ima 20+ kila vise od mene a niza je, plus ostalo sto ide s njenim godinama. prijavio se ovaj 'mali' rodjak sto sad vec vuce 200kg deadlift (bar mi tako kaze) da ce da je 'podseca' (a kontam da ce vise vezbati on :D )
a jbt, i sama znas da od tegova nece smrsati. plus cim je krenula da trazi izgovore da ne ide u teretanu onda je jasno. ako bi smo bili realni, trebala bi da je lozis da se seta puno, upise neke casove plesa, aerobic, pilates, yogu ili u tom stilu. nikad od nje powerlifter.
Posted

ubise me erector spinea :D od onog romanian DL juce. evo danas skoro da nisam ni pipnula sipku, samo jednom jutros, jos u pidzami, kad sam sisla po kafu, 1@50kg, za razbudjivanje. posle je flatmate loadovao 90kg i ostavio tako pa tu nista nisam mogla. (nije da nisam probala malo, samo da potvrdim da ne mogu)