Zli Gli Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Uglavnom Roadstar, cesto i Sky.fm... Ako neko zna neki dobar domaci sportsko-muzicki radio (moze i samo sportski, ako postoji nesto takvo), molim za prosvetljenje.
viva Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Uglavnom Roadstar, cesto i Sky.fm... Ako neko zna neki dobar domaci sportsko-muzicki radio (moze i samo sportski, ako postoji nesto takvo), molim za prosvetljenje.sport fm 100.4 mhz.
Zli Gli Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Probao sam ga bas juce ali mi se, kad kliknem na Live, otvara web stranica sportske centrale. Jel ima neki drugi nacin?
korindjar Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 (edited) koja je frenkvencija radio fokusa? ne mogu da pristupim njihovom sajtu, nasao sam na nekom trecem sajtu da je 107.0, al tamo nista :( Edited July 31, 2008 by Hustler
Bane5 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 koja je frenkvencija radio fokusa?aktivne frekvencije Fokusa su:107,0 za Vojvodinu101,4 za Beograd i okolinu100,5 Zapadna Srbija97,9 Nis i okolina99,8 Sumadija91,1 Centralna Srbija
ZoNi Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Offline: Roadstar, Index, Novosti, TopFMOnline: neki od kanala Polska Stacja ili Sky.fm
windy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 U poslednje vreme iskljucivo slusam Novi Radio Beograd. To je, ustvari, internet radio, valjda nisu uspeli da dobiju frekfenciju iili vec...Uglavnom, muzika je, malo je reci, fenomenalna. Ono sto sam cula je nesto sto Beograd nema vec dugo, dugo vremena, a to je sloboda govora i neverovatno dobar izbor muzike. Imaju sada i sajt, tj. prvu stranu gde se moze izabrati zeljeni stream. www.noviradiobeograd.com Toplo preporucujem svima!
Recommended Posts