Jump to content

Koji radio slusate?

Featured Replies

b92 UVEK u autu a van auta radio 202...

Uglavnom Roadstar, cesto i Sky.fm... Ako neko zna neki dobar domaci sportsko-muzicki radio (moze i samo sportski, ako postoji nesto takvo), molim za prosvetljenje.

Uglavnom Roadstar, cesto i Sky.fm... Ako neko zna neki dobar domaci sportsko-muzicki radio (moze i samo sportski, ako postoji nesto takvo), molim za prosvetljenje.
sport fm 100.4 mhz.

Probao sam ga bas juce ali mi se, kad kliknem na Live, otvara web stranica sportske centrale. Jel ima neki drugi nacin?

Vratila se Olympia!

• 3 weeks later...

koja je frenkvencija radio fokusa? ne mogu da pristupim njihovom sajtu, nasao sam na nekom trecem sajtu da je 107.0, al tamo nista :(

Edited by Hustler

koja je frenkvencija radio fokusa?
aktivne frekvencije Fokusa su:107,0 za Vojvodinu101,4 za Beograd i okolinu100,5 Zapadna Srbija97,9 Nis i okolina99,8 Sumadija91,1 Centralna Srbija

hvala Bane, sada jos samo da sacekam vesti :D

Offline: Roadstar, Index, Novosti, TopFMOnline: neki od kanala Polska Stacja ili Sky.fm

• 2 weeks later...

bigupradioa nije los prvi kanal BL big radija.

• 2 weeks later...

MFM 102.20 poprilicno neopterecujuci.

abc classic fmza kishni dan :)
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

U poslednje vreme iskljucivo slusam Novi Radio Beograd. To je, ustvari, internet radio, valjda nisu uspeli da dobiju frekfenciju iili vec...Uglavnom, muzika je, malo je reci, fenomenalna. Ono sto sam cula je nesto sto Beograd nema vec dugo, dugo vremena, a to je sloboda govora i neverovatno dobar izbor muzike. Imaju sada i sajt, tj. prvu stranu gde se moze izabrati zeljeni stream. www.noviradiobeograd.com Toplo preporucujem svima!