Jump to content
IGNORED

Koji radio slusate?


Atreid

Recommended Posts

http://dir.xiph.org/index.phphttp://dfm.nu/http://errorkrew.nl/radio.htmlhttp://www.freeteam.nl/patapoe/http://www.bbc.co.uk/radio/http://www.radiostudent.si/http://www.radiomars.si/live.htmlhttp://www.antenam.net/http://www.radio101.hr/http://www.betarfi.com/http://www.radio021.info/http://www.slobodnaevropa.org/http://www.beatbox.co.yu/http://www.radiovolta.org/http://www.frolympia.org/website/http://www.killradio.org/http://www.pirate969.org/http://radioactiveradio.org/http://www.freakradio.org/http://www.liberationradio.net/http://www.piratecatradio.com/http://www.resonancefm.com/audio.htmhttp://www.reload-radio.com/http://www.pacifica.org/program-guide/op,p...tory/cat_id,15/http://kaos.evergreen.edu/index.htmlhttp://www.kpfa.org/http://www.kpfk.org/http://houston.kpft.org/site/PageServerhttp://www.kdvs.org/listen/http://www.errorkrew.nl/radio.htmlhttp://urgent.fm/index.php?cmd=static&page=streamhttp://humla.info/http://www.rarefm.co.uk/http://www.surgeradio.co.uk/http://xtreme.virginradio.co.uk/thestation/listen/http://classicrock.virginradio.co.uk/thest...sten/index.htmlhttp://network.virginradio.co.uk/http://www.radiobase.net/http://www.ondarossa.info/http://www.samurai.fm/home/http://www.counterfeitbeats.com/http://live.duth.gr/http://1431am.gr/tiki-index.phphttp://www.wonc.org/http://www.dijon.radio-campus.org/http://www.radiotri.net/http://www.radiotonka.nl/http://www.rfimusique.com/musiqueen/statiques/accueil.asphttp://www.free103point9.org/http://www.skc.org.yu/radio.php?lang=1http://www.weirdsville.com/radio.htmlhttp://ubuibi.org/radio.htmlhttp://www.virginradio.co.uk/groove/http://www.betalounge.com/#http://www.radiovague.com/ Otprilike ovo ^_^
Link to comment
Preporuci neki dobar...
Tesko. Znas i sam da nam se muzicki ukusi negde poklapaju a negde i razilaze. Uglavnom se radi o free stations koje ne mozes da uhvatis ni za glavu ni za rep- mixaju sve zivo, od eksperimentala do komercijala. Mozda bi prosli kod tebe Radio Student Ljubljana, Radio Mars Maribor i Free Radio San Diego (iliti po spisku- pirate969 radio). U svakom slucaju, poslusaj ih preko linkova koje sam dao pa odaberi sta ti se svidja. Plod su visegodinje potrage na internetu kvalitetnih radio stanica.Enjoy! :)
Link to comment

Jel' samo vas dva brata postujete na ovom PDF-u? ;)

postavljanje emisija profila minimaxovog tup- tupa ce biti prijavljene kingmejkerki sa zeljom da se pothitno uklone s ovog predivnog topika.
Uh, dobro je. Naplašio sam se da će se pominjati Bark-us & Dizanje.I dalje B92-ojka, u nedostatku brže konekcije i uz obilato preskakanje noćnjih plejlista, jutarnjeg programa, pitajte naroda u 10:00 i pitajte naroda u 13:00.Najsramnji momenat radija B92 - kada su Dušan Nedeljković & Gorica Nešović koristili radio-etar za obračunavanje sa forumašima. U to ime i spomen odeljak štampa treba nazvati šuškanje, ako isti ikad zaživi kao zasebna podforumska forma.
Link to comment
U to ime i spomen odeljak štampa treba nazvati šuškanje, ako isti ikad zaživi kao zasebna podforumska forma.
Licno nisam zainteresovan za te reklamozderske jutarnje programe, na netu ih bar ima mnogo zanimljivijih, pa bih se zato osvrnuo na ovajkomentar:Mislim da ce sa Stampom na ovom pdf- u ici mnogo teze jer je tesko pricati o stampanim medijima u Srbiji a da takva tema ne zavrsi na Deponiji.
Link to comment

Od nekadasnje devedesetdvojke nije ostao cak ni logo: b92logotz4.gifSamo ime...Edit: i kad vec spominjes Brakusa, i on je nekada imao inteligentnije zaje@ancije, nego danas... <_<

Edited by Atreid
Link to comment

Kao pozitivnu pojavu radijskog emitovanja pomenuo bih skc radio koji se emituje iskljucivo preko neta. Ko voli nesto tvrdji elektro po ceo dan, bez ometanja radio voditelja, neka se prikaci na link postavljen na mom postu. Cini mi se da je na 64 kbps, nisam ga slusao vec neko vreme.

Link to comment

taj olandski, jel to radio koji se slusa ili gleda?btw, kvalitet radijskog programa b92 je takav da ga sada slusam samo kad moram, tj kad vozim po unutrasnjosti, oko mene prerija i sosonske stanice a cd player se pokvari. alternativno, kada vozim nedeljom popodne pa je tu sportski ritam srca. kada cujem coca cola world chart show i ostali buckuris, dodje mi da zviznem glavom u vetrobransko staklo.dok vozim kroz hrvatsku omiljen mi je hkr - hrvatski katolicki radio. ima sjajnih priloga o papi, mnostvo bogougodnih pop pesama (gotovo svaki pravi rvat je snimio po jednu verziju zdravomarija za hkr) i sjajne pouke o zivotu i prekore gresnicima. definitivno top choice.usput, na autoputu bg-zg, isticu se radio doboj, radio ljubic i jos po koja radio stanica u bih. radio prnjavor briljira (kad se samo setim objave kako je 'vodovod u prnjavoru zatvoren zbog prljavosti'), plus sto pustaju muziku koja zaista predstavlja esenciju podneblja - dj krmak, mica trofrtaljka, sumaher, itd. jedino je te krugovalne postaje malo teze naci i brzo se izgube dok covek vozi hrvatskim stepama.edit: typo

Edited by Larko
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...