jms_uk Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Što je potrebno konsultovanje? Zato sto je pravilo promenjeno skoro i izgleda da nije svaki imigracioni sluzbenik upoznat sa time.
Dagmar Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Zato sto je pravilo promenjeno skoro i izgleda da nije svaki imigracioni sluzbenik upoznat sa time. Aha. A ako nije glupo pitanje, zašto ne ideš sa UK pasošem?
jms_uk Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Aha. A ako nije glupo pitanje, zašto ne ideš sa UK pasošem? Stedim stranice (u UK pasosu) :D
Dagmar Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Stedim stranice (u UK pasosu) :D :D Ne bi mi palo na pamet za hiljadu godina, a tako je logično.
jms_uk Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 UK me kosta skoro kao 5 srpskih. Sent from my iTelephone using Tapatalk
nbg4ever Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Ok, teska sam lencuga i nista jos nisam uradio Treba mi pomoc. Sta mi sve od dokumentacije sa posla treba? Radna knjizica, nesto o poziciji na kojoj radim, iznos plate,... Iz banke? Izvod o stanju na tekucem? Imam dinara dosta, al mi devizni prazan. Glupo mi sad da kupujem evre, pa da ih uplacujem jer put finansiram od sledece plate. Jel moze promet po tekucem u poslednjih x meseci? Sve to moram da prevedem... Gde? Nikad nista nisam prevodio. Na sajtu pise da ne mora biti ovlasteni prevodilac, samo ugledna licnost (sta god im to znacilo) Na sajtu sam popunio onaj formular, stavio adresu nekog hostela. Slike imam, pasos... Sent from my Nexus 4
jms_uk Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Zavrsi li vizu? Sent from my iTelephone using Tapatalk
nbg4ever Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Pa predao sam. Sad cekam odgovor. Nisam optimista da cu ga dobiti na vreme. Ako viza ipak stigne, sa zakasnjenjem, uzecu verovatno novu kartu za jun. Ako ne stigne... Sent from my Nexus 4
nbg4ever Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Bilo tuki :D Idem u Moskvu, btw Sent from my Nexus 4
jms_uk Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Bilo tuki :D Idem u Moskvu, btw Sent from my Nexus 4 Nije stigla viza na vreme, ili su te odbili?
nbg4ever Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Odbili. Tesko bih u Moskvu bez pasosa ;-) Sent from my Nexus 4
jms_uk Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Odbili. Tesko bih u Moskvu bez pasosa ;-) Sent from my Nexus 4 Bas bedak :( Na osnovu cega?
mustang Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Možeš, ja sam sad tako putovao iz Francuske u Srbiju, iz Srbije u Grčku pa nazad, sa hrvatskim pasošem. Šanse da te pitaju za boravak su 5%. jednom sam usla sa americkim isprozivala me je sluzbenica najstrasnije. nisam mogla da nadjem srpski bio je negde u rancu a americki drzim u zadnjem dzepu od farmerki. od tada se ne odvajam od crvenog. krenula je i ona sa boravkom ali kada sam krenula da vadim sve iz ranca odustala je.
nbg4ever Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Bas bedak :( Na osnovu cega? Pa ono, standard. Nisam "dokazao" nameru da se vratim u Srbiju[emoji19] Zivot ide dalje... Sent from my Nexus 4
Recommended Posts