Jump to content
IGNORED

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
Sigurna varijanta je da se ulazi iz Severne Irske. Tada sigurno nema kontrole.
Osim vrlo retkih, random ones...
mogu li ja dobiti jednom normalnu vizu. posle argentinske multi vize na 14 dana <_< danas pokupih juznoafricku multi valid maj 21 - avgust 21 sa maksimalnim boravkom 7 dana :unsure:to mi je dovoljno, ali svakako je cudno
Koliko me secanje sluzi, i meni je prva JAR viza bila nesto restriktivna. Narednih 10-ak su vec bile malo bolje :)
Posted

Moja je: Enter on or before 12.07. na 30 dana, trazio sam manje tako da sam zadovoljan :)Sutra cu, nadam se, saznati da li sam dobio vizu za Bocvanu.

Posted
mogu li ja dobiti jednom normalnu vizu. posle argentinske multi vize na 14 dana <_< danas pokupih juznoafricku multi valid maj 21 - avgust 21 sa maksimalnim boravkom 7 dana :unsure:to mi je dovoljno, ali svakako je cudno
tako su i meni upisali na vizu, plus razlog zbog cega idem u jar: mr. rosbacher ide na nesto implementira u firmu "radovan lukic i sin, 300kg"
Posted

Ja i zaboravih da je moja prva bila tranzitna, i to samo 48h en route to BotswanE :oBecka posla:viza.jpg

Posted

Sad su ruznije, nema ni taj grb ili sta je vec.Bocvansku vizu sam dobio, tako bar kazu, poslace mi mailom u ponedeljak-utorak, mozda.... africka posla

Posted

Državljani EU od danas mogu da ulaze u Srbiju sa ličnom kartom.Bilo bi lepo da Srbija dozvoli i svojim državljanima da ulaze u sopstvenu zemlju sa ličnom kartom.

Posted
Državljani EU od danas mogu da ulaze u Srbiju sa ličnom kartom.Bilo bi lepo da Srbija dozvoli i svojim državljanima da ulaze u sopstvenu zemlju sa ličnom kartom.
Nisam UK drzavljanin, ali je njima njihova nova vlada ukinula licne karte :D
Posted

Dobio marokansku vizu u ambasadi u Beogradu u roku od 1 sata, a konzul nam se maltene izvinjavao što marokanska kompanija nije platila svoj dug, doneo nam sok i ubeđivao nas da uzmemo vizu na više od 7 dana, da ostanemo malo u Maroku kada završimo poslove. Vrlo ljubazni ljudi i vrlo prijatno iskustvo. Svaka čast.

Posted
Dobio marokansku vizu u ambasadi u Beogradu u roku od 1 sata, a konzul nam se maltene izvinjavao što marokanska kompanija nije platila svoj dug, doneo nam sok i ubeđivao nas da uzmemo vizu na više od 7 dana, da ostanemo malo u Maroku kada završimo poslove. Vrlo ljubazni ljudi i vrlo prijatno iskustvo. Svaka čast.
mi smo preko diplomatskih kanala poslali delegaciju iz indonezijske ambasade duzniku na sumatri i posle posete nas je covek otkacio, ne javlja se na telefon ili spusti slusalicu kad cuje da sam ja angry.gifbtw dok se nisu upetljali rusi i indonezijski diplomci sve je bilo na nivou cenkanja, nema sumlje da bi platio (makar robom)to su prave diplomate patrioti, ne taj vas marokanac mlakonja :D
Posted

Pitanje, jel Egipćani prave razliku između crvenog i plavog pasoša? Viziranje je, čini mi se, 10ak evrića i odnosi se na oba pasoša. il grešim?

Posted
Pitanje, jel Egipćani prave razliku između crvenog i plavog pasoša? Viziranje je, čini mi se, 10ak evrića i odnosi se na oba pasoša. il grešim?
Ma jok, njih interesuje da ti klepe 10 Eur, a vizu će ti zalepe i na zdravstvenu knjižicu.
Posted

evo meni utehe u vezi kanade :D Doživio sam jednu takvu neugodnost na ulasku u Kanadu da je to strašno, uhitili su me na ulasku u zemlju i držali šest sati. Ne znam niti zašto niti kako. Zanimalo ih je gdje sam služio vojni rok, znali su da sam bio dio ATJ Lučko. No, to nema veze s ratnim operacijama jer sam se ja toj jedinici priključio tek 2000. Nisu se na to obazirali. Prijetnje su bile, pa se morao uključiti i naš konzul, UFC je potezao svoje veze. Mislim da mi i nisu odobrili ulazak u zemlju jer je putovnica cijelo vrijeme bila na aerodromu, ne znam... Bilo je prilično mučno. Sada su me i na izlasku iz zemlje dočekali policajci. Pregledavali torbu, valjda su mislili da nosim izvan zemlje torbu novca a da nisam platio. To je stvarno ponižavajuće", zaključio je Cro Cop i otišao prema domu u Gajnicama.

Posted
Srbija i Brazil: Ukidanje viza20. jun 2010. | 10:31 -> 14:44 | Izvor: FoNet, Beta, TanjugBeograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić i ministar inostranih poslova Brazila Sels Amerime potpisali su sporazum o ukidanju viza za građane dve države.
I Brazil ukida vize.
Posted
I Brazil ukida vize.
200px-Brasil_2014.svg.pnghere we come