MiddleClass Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Vratila se braća! :wub:Poslednji dijalog u kolima. Carevi! :lol:Dobra epizoda, ali to je standard za SN. Link to comment
Arkadija Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 (edited) Vratila se braća! :wub:Poslednji dijalog u kolima. +milionAli imam jednu primedbu. Na početku, Din u onom dedinom skloništu, razgleda "koplje sudbine", i nema pojma šta je to!!!! Jebi ga, u ovoj seriji, obojica su znali za sve moguće opskurne mitove i legende, širom sveta, uključujući i neko čudovište iz južne Srbije ( jel tako beše), a Din ne zna za koplje koje je probolo razapetog Isusa i po predanu ima nadnaravne moći. Uostalom, spominje se , sigurna sam, u bar jednom Indijana Džonsu Edited March 22, 2013 by Arkadija Link to comment
Lrd Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 +milionAli imam jednu primedbu. Na početku, Din u onom dedinom skloništu, razgleda "koplje sudbine", i nema pojma šta je to!!!! Jebi ga, u ovoj seriji, obojica su znali za sve moguće opskurne mitove i legende, širom sveta, uključujući i neko čudovište iz južne Srbije ( jel tako beše), a Din ne zna za koplje koje je probolo razapetog Isusa i po predanu ima nadnaravne moći. Uostalom, spominje se , sigurna sam, u bar jednom Indijana Džonsu Sa zakašnjenjem, valjda je Din uvek bio mangup a Sem štreber, pa mi nije toliko čudno.Inače, taman sam pomislio da je Alfa iz prošle epizode ispunio svoje obećanje, kad ono. Link to comment
Arkadija Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Ova epizoda mi je bila najslabija ove sezone. Link to comment
Cruella De Ville Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 onog bezobraznika crowleyja treba seksualno zlostavljati, vecno u paklu, javljam se za dobrovoljku! Link to comment
Lrd Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Vratila se braća uz pomoć starih najboljih likova. Samo da podsetim Arkadiju. :)Inače, cela sezona ima više stand alone epizoda nego inače, ali ja se ne bunim. Link to comment
Arkadija Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Hvala na podsećanju :) , ali ne vidim način da danas odgledam Link to comment
MiddleClass Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 “I was born to direct”... :lol:Super epizoda i jos samo dvije do kraja sezone. Link to comment
Arkadija Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Završi se i ova osma sezona a da ni Sem, ni Din nisu poginuli, zaglavili u paklu ili čistilištu. A imali smo i pljusak palih anđela. Šta više za kraj jedne sezone. Link to comment
Lrd Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Meni je ooodličan kraj sezone! Em se priča još više zapetljala ( :Hail:), em je bilo tužno i teško, em KO ĆE DA DOČEKA SLEDEĆU SEZONU!!!! Link to comment
MiddleClass Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Super je kraj sezone. Krauli je najveca faca univerzuma! "Girls" :lol:Nadam se da ce biti jos ovoliko sezona, jer grijeh je ovo prekinuti. :) Link to comment
Arkadija Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 SupernaturalOctober 8 at 9:00 PM on The CWSam and Dean Winchester recently survived their toughest foe to date—Supernatural's disappointing seventh season—and then bounced back with a pretty good Season 8. Let's hope that trajectory continues in Season 9 as the show moves to Tuesdays. :wub:Moram da priznam da mi nedostaju. Link to comment
Lrd Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Joj, joj, radost, radost. Jedva čekam. :) Link to comment
MiddleClass Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Jedina serija kojoj se iskreno radujem. Dobro ajde i Justified... Link to comment
MiddleClass Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=P6HGv85h4-khttp://countdown.teamfreewill.net/ Link to comment
Recommended Posts