Lrd Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja uzeo da skidam. Shvatim da je ovo poslednji put da skidam Fringe i baš me pogodilo. :( Skinuto u 720p, ali ne smem još da gledam.
Arkadija Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja odgledala.Kao kraj nepotrebne sezone , ove dve epizode uopšte nisu loše.Nedostajaće mi Fringe, baš puno
Lrd Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja odgledala.Kao kraj nepotrebne sezone , ove dve epizode uopšte nisu loše.Nedostajaće mi Fringe, baš puno Da, užas, bre. :cry:Sat i po vremena se kanim da gledam i ne mogu. Znam da treba, ali ne mogu. Sutra ću da raskinem sa Frindžom, probaću još danas da uživam. Možda odluče da snimaju još. :cry:
gone fishing Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 +1mada je ova zadnja sezona bila za klasu lošija od prethodne, mene čeka još 3 sata fringa, apstinirao sam od gledanja još od one pauze -_-
Arkadija Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) :0.6:2036. u alternativnom univerzumu Edited January 19, 2013 by Arkadija
Lrd Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Naterah se konačno da pogledam. Bile su dobre epizode, najbolje u sezoni. Ona poslednja bitka i deo kad Olivija i Piter idu kroz hodnik i napadaju ih Fringe slučajevima je bio previše kul, kao i ubijanje Vidmarka. Na kraju sam i suzu zamalo pustio.Zbogom, Fringe, zbogom. :cry:Vreme je za napijanje do besvesti, pa da tražim utehu u nekoj drugoj seriji.
copkillah Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da li vam je nešto ostalo nerazjašnjeno? Ja nisam siguran u kom momentu je Volter nestao, u ovom novom tajmlajnu gde do invazije nije došlo? Inače sam zadovoljan i nedostajaće mi, kao što sam već rekao.
Arkadija Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da li vam je nešto ostalo nerazjašnjeno? Ja nisam siguran u kom momentu je Volter nestao, u ovom novom tajmlajnu gde do invazije nije došlo?Meni je to uvek nerazjašnjeno. U svakoj sezoni, sem prve, su nešto promenili u tajmlajnu, tako da nikada nisam bila sigurna u kojoj realnosti su bili u nekom momentu, pogotovo posle onih silnih prelazaka tamo vamo i Piterovog nestajanja i ponovnog vaskrsavanja. Ali, na kraju, zar je to uopšte i bitno. :D
katodik Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Pa, koliko ja kapiram, on je odveo klinca u buducnost, u 22 vek, sto je dovelo do reseta tajmlajna i potiranja invazije...
copkillah Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jeste, ali morao je da postoji u ovom finalnom tajmlajnu do nekog momenta. I lala koju Piter na kraju dobija od Voltera je valjda neki znak da je sve u redu.
katodik Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da, tacno... onda je verovatno nestao kao sto je Piter nestao iz prethodnog tajmlajna, a ostali ga se ne secaju ili uopste ne razmisljaju o njemu. Koliko znamo o novm tajmlajnu, moguce je da je Piter i odrastao bez oca, koji je odavno odveden u ludnicu i tamo nestao u nekom trenutku... Ko zna sta je sve resetovano....
Lrd Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jeste, ali morao je da postoji u ovom finalnom tajmlajnu do nekog momenta. I lala koju Piter na kraju dobija od Voltera je valjda neki znak da je sve u redu.Pismo i kaseta sa oproštajnim govorom su valjda iz trenutka kada je Volter sastavio master plan i resetovao invaziju. Plan je uspeo, do invazije nije došlo, a od sina se oprostio tom kasetom i onim pismom. Tako sam ja skapirao. Kaseta je potvrđena, a pismo mi je logično.
Arkadija Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Da, zašto Piter nije ostao šaner na Bliskom istoku, Olivija ga nikad nije upoznala, a Volter umro u ludnici?
Recommended Posts