Jump to content
IGNORED

FRINGE

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ne, ubijanje ljudi je ok. Krsh serije su daleko veci zlocin :P

• Replies 924
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

162

• pp34

103

• Lrd

87

• gervasius twinkleminkleson

85

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja volim i Fringe i Dekstera, jel mogu da pisem o njima u negativnom kontekstu?I da, Lost je golo govno.

• 1 month later...
Posted
I da, Lost je golo govno.
+1 Nego, dođoh da pitam:

jel da da je 4. sezona fringe opasan pad kvaliteta i zanimljivosti? Malo mi je postalo to much kliše cela priča oko uništavanja oba univerzuma blabla.

Posted
+1Nego, dođoh da pitam:

jel da da je 4. sezona fringe opasan pad kvaliteta i zanimljivosti? Malo mi je postalo to much kliše cela priča oko uništavanja oba univerzuma blabla.

Прво напишеш да је Лост голо говно, а онда да је Фринџу пао квалитет и занимљивост. :mad:Катана, сепуку.
Posted

Šalio se ja malo, nije Lost golo govno, ali je sve samo ne vr' serija. :PNego, ok je Fringe, ne kažem da mi je bullshit, ali nekako me ne drži niti me motiviše da gledam.

Posted

'Ajmo još jedan krug sad: to što je kraj Losta mnoge razočarao ne znači da nije legendarna serija, TV klasik i neizostavno umetničko štivo. Meni je Fringe uvek na istom nivou, uz po koji pad u drugoj i trećoj sezoni.I naravno da se šalim sa pozivima da izvršiš ritualno starojapansko samoubistvo, nećemo valjda to da naglašavamo? :)

Posted
'Ajmo još jedan krug sad: to što je kraj Losta mnoge razočarao ne znači da nije legendarna serija, TV klasik i neizostavno umetničko štivo.Meni je Fringe uvek na istom nivou, uz po koji pad u drugoj i trećoj sezoni.I naravno da se šalim sa pozivima da izvršiš ritualno starojapansko samoubistvo, nećemo valjda to da naglašavamo? :)
Naravno da nećemo. ;)Sa tim što mene lost nije razočarao na kraju već počeo sa tim lošim trendom razočarenja još od druge sezone. :) Al zaista nisam hteo da potežem tu priču, već sam opalio +1 čisto jer je post bio iznad mog, a i znam da su fanovi losta osetljive prirode, pa reko da čikam malo. :P
Posted

Lako je zajebavat nas obicne fanove Losta, sacekaj da Luba dodje pa onda to ponovi.Btw, Lost, uz sve padove koje je imao je i dalje waaaaay better od Fringea. Fringe je uvijek negdje na istom solidnom i zabavnom nivou [osim ponekog dosadnog dijela], ali nijednom nije bio ni blizu Lostu u bilo kojoj od kategorija. Lost jeste doduse na kraju pao nisko, al svejedno.

Posted

Samo sto Fringe drzi tu konstantu od pocetka uz manje padove (napisao vec Lrd) za razliku od Losta koji je imao ogroman pad u odnosu na pocetak a kraj serije je 1 dno dna™ i tesko da ce to ikad biti nadmaseno.Kako god da se Fringe zavrsi nema sanse da gledaoci/fanovi budu toliko iznenadjeni, razocarani i ogorceni.

Posted

Pa slazem se, ali ne mogu biti toliko iznenadjeni razocarani i ogorceni zato sto [ne svi, ali u vecini] nikad nisu bili ni blizu toliko odusevljeni serijom. Takodje, ogroman je broj chudnih ljudi kojima je kraj Losta ekshli dobar.

Posted
Pa slazem se, ali ne mogu biti toliko iznenadjeni razocarani i ogorceni zato sto [ne svi, ali u vecini] nikad nisu bili ni blizu toliko odusevljeni serijom.
U tome i jeste problem, u tom hajpu koji je planski stvaran, gomila detalja u seriji kojima su se ljudi oduševljavali, vatali screen shotove, beli medvedi, i ostala čuda i onda razglabali na netu o tome mesecima dizajući popularnost i rejting seriji u neslućene visine. Meni je to i tada delovalo kao lepo osmišljen marketing i ništa više. Dakle oduševljavao si se nečemu što na kraju nije dobilo adekvatno objašnjenje, a nešto nije dobilo nikakvo objašnjenje. Kako bih objasnio, kao jako dobra predigra, dugačka i prijatna, puna iznenađenja i mašte, ali bez adekvatne završnice. :D
Posted

Moguce. No meni je to i dalje bolje od velike vecine serija koje sam gledao, a koje su nista manje popularne od Losta, ili cak i popularnije. A Lost ce, za razliku od ogromne vecine, ostati upamcen kao jedna od najvecih serija ikad. Fringe, sta god bilo ko od nas mislio o njemu, moze eventualno da se nada da ce ga neko uopste pamtit za par godina.

Posted

Baš dobar kraj sezone. Mada, mogao je ladno da bude i kraj serije, ja bih to sa radošću prihvatio.