March 14Mar 14 15 minutes ago, destiny said:Nisam ga pila jos od proslog leta, tad sam ga pila bas u pivnici Delirium Cafe u Briselu, pa danas nabasala na njega i uzela da se prisetim.Ovo tvoje mi nije poznato, ne znam ima li u NL. Inace, od piva volim taj tripel & quadrupel ukus, od nemackih dunkel hefeweizen....sve ostalo su mi ruzna "prava" piva 😀https://schneider-weisse.de/weissbier/mein-aventinusOvo je isto odlicno Od pravih piva moj favorit Getränke TaxiAugustiner Lagerbier Hell 20x0,5l (+Pfand 3,10€)Augustiner Lagerbier Hell 20x0,5l (+Pfand 3,10€) Augustiner Lagerbier Hell Bier Augustiner Lagerbier Hell ist ein bayrisches Bier als…
March 21Mar 21 Nemoj! Cekam sta ce da mi uradi! U po' bela dana 🤣Lista piva:Atmosfera u Kafé België, Utrecht:
March 23Mar 23 7 hours ago, Meduzalem said:A gde mi ono bejasmo? Znam da sam tada najebo od kiše u povratku, pa još na biciklu. Banetovo Brdo, Valjalo bi to ponoviti - sem najebavanja od kise na biciklu.
March 28Mar 28 dzin tonik. takav dan. isao na obode skupa protiv desnicara i stigoh kuci, uglavnom zato sto nismo mogli naci pub da se udenemo jer nenormalna guzva svugde. i razlaz. a emocija onoliko. pa stigao kuci, pustio playing for change na youtube-u (ozbiljna preporuka) i udrio po dzin toniku. bio zedan kad stigoh i to mi se cinilo kao dobro resenje.e, sad, gde culi i ne culi - ko ima quontreau (onaj liker od narandze) kafena kasicica toga u obicni dzin tonik radi ozbiljan posao. mnogo dobro. uzdravlje.
April 18Apr 18 Блэст фром зи пэст! Kg arhivskog Krstača sa zaboravljene police prašnjave panonske samiške.Jarko limunžuta bojica, udara po nepcu semenkom korijandera i zirom /kuminom.Držim da je to taj neki zdrav individualni preplet millesima i terroira, pa svaki krstač ima svoje..Možda je uputnije da se drogiram?
April 19Apr 19 Kikriki* u ljusci, pečeni....220.99,-Pšenično pivo....................94.99,-Un dimanche a la campagne**...Праjслесс!*Tako piše na računu**Verovatno samo francuszki kinematograf može da slika tako jedan svetao filmić, snažno prožet predosećanjem konačnice.(B. Tavernier, 1982.) Edited April 19Apr 19 by makaronee