Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now drinking

Featured Replies

inspirisan 1 uticajnim topićom herr larssona, otvaram mesto za alkoholičarsko razmetanje.kod mene trenutno: WHORSE1.jpg

• Replies 3.9k
  • Views 350.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Onako lagano za zagrevanje ...heineken.gif

hm...oooooooooooooooovaj....cokoladno mleko.gledam neke fotke, pa ne smem nista jace od toga <_<

Ja se ipak zagrevam Tuborgom za veceras. A posle prelazim na koktele :)

• Author
hm...oooooooooooooooovaj....cokoladno mleko.gledam neke fotke, pa ne smem nista jace od toga <_<
mole se woossies koje troše razna bezalkoholna pića da ne zagađuju topik. hvala.

kod gospodina mice uzelca u njegovoj tako reci vracarskoj instituciji "srpska kuca vina" (ako staroj nepuna 2 meseca) , zaboli smo odlicno francusko vino glupavog naziva "la grande reserve". jasno je da flasu ovakvog imena niko u francuskoj ne bi uzeo u ruku tako da je eksport primarna destinacija. navodno je neki nas lik - profesor iz UK - pazario neke nepokretnosti tamo, pokupovao neke viskove grozdja i spakovao nesto svoje. region je languedoc rossillion, u pitanju je kupaza 3-4 vrste od kojih sam zapamtio grenas, merlo i karinjan, dobro potrefljeno, ne lici na vina novog sveta, ima neki karakter i nije u pitanju samo barik da pokrije sve ostalo. dobar izbor za 800 kinti. ne'am sliku, prso mi aparat. jebga.

Vinjak, pa jelen pivoooo iz plastike (bio u gostima)....meze i ostalo ne racunam....Ah, da... stigao sam kuci...sad cu i jednu casu vode...

Edited by Nesh

Ovo:DSC01416.jpg

lele, omladina se tuče po glavu, ima se poludu...prvo normalno vino od tamuza, 1 milenijum barik. slatka omama nastupa...

Always-Coca-Cola-Poster-C10099644.jpeg :P
149_2800080320.JPG:D
cow-milk.jpg

stigao i šejn...

Izadjoh sa lepsom polovinom u petak vece, ja pelinkovac kao standardno, a ona dzin tonik. Meni je ovaj pelinkovac, ili kako bi ovde u ns rekli peeeeeeeeeelinkovac dosadio.Nego smisao je, probah od nje dzin tonik i zaista mi deluje fino, ono osvezavajuce :P, pa je verovatno da cu preci na to :P iako je mozda zemsko pice.Pio bih ja vino, ali znajuci ssta se sve sipa neka hvala.... mislim na vino kad se izadje u grad... Ovako home varijanta je nesto drugo...

Dzin tonik je super. Samo sto ej to meni nekako letnje pice. Zimi mi ipak treba nesto da me zagreje ;)