November 12, 2025Nov 12 pijem matcha cajnisam ga nikad ranije piladala mi drugarica kutijicu neke super fensi matche...i svidja mi seustvari svidja mi se rad..drugaciji je od svegaa svidja mi se punoca ukusa,kao zeleni caj ali punije..ja sam inace dosta osetljiva na kofein i kafu ne pijem vec 10god(osim sporadicnog produzenog espresa kad smo nege gde je dobar i instant kafe na putovanjima jer mi je konvinent ali to sve nekoliko,max 10-15 puta godisnje) i ujutru pijem jak crni caj sa kokosvim mlekom a mogla bih bez icega nego volim taj ritual..ovaj mi se bas svidja
November 21, 2025Nov 21 Imam molbu prijatelja koji ne živi u Srbiji da mu po njegovoj sestri koja kreće kod njega za par dana pošaljem "litar, dva" naše šljivovice, ali da se "ne trošim, da bude neka pristojna, pitka, da ne žari nepce, a ne neka za hipstere što ima lepu flašu, etiketu i neku kao zanimljivu priču" jer ga to ne interesuje.Ima li neka koja se može kupiti kod nas a da ogdovara opisu?p.s. izvinjavam se ako nije prava mesto da se ovako nešto pita, nisam imao ideju gde drugde. Edited November 21, 2025Nov 21 by JakeBlues
November 22, 2025Nov 22 zlatna biserka.https://www.cerpromet.com/product/5d7019e11c854e10060bd454/01102nadam se da se nije pokvarila, biserka lepotica.+desetka u podrumu pica 10, 1000 dindzi, skroz korektno pice. Edited November 22, 2025Nov 22 by holden kolfild
November 22, 2025Nov 22 2 hours ago, holden kolfild said:zlatna biserka.https://www.cerpromet.com/product/5d7019e11c854e10060bd454/01102nadam se da se nije pokvarila, biserka lepotica.+desetka u podrumu pica 10, 1000 dindzi, skroz korektno pice.Hvala puno, imam jedan Cerpromet relativno blizu mene, tako da je sve odličan "5"
November 23, 2025Nov 23 Moze i BB klekovaca ako nije vise od 1500.Nasledje 3 je isto dobra .Biserku cu pazariti cim bude prilike.https://bbklekovaca.rs/product/bb-klekovaca-standard/ Edited November 23, 2025Nov 23 by askeladden
December 21, 2025Dec 21 Nefiltrirano pšenčno, sa сплэш infuzijon svežecedžene naranđe.Kao svaki uspeo petlićevrep, suma je više od zbira. Živli!
December 30, 2025Dec 30 Stiglo na testiranje 2 kila domace od prosusenih sljiva - ispostovali me ovi moji zemljaci.LM, Dudovo bure, vidim po boji ali klizi niz grlo k`o sirup - vidi se da je ukrtila i ima 20+ gradi. Zeno, ovo je za posebne goste....
December 30, 2025Dec 30 On 11/12/2025 at 10:23 AM, ivy said:pijem matcha cajnisam ga nikad ranije piladala mi drugarica kutijicu neke super fensi matche...i svidja mi seustvari svidja mi se rad..drugaciji je od svegaa svidja mi se punoca ukusa,kao zeleni caj ali punije..ja sam inace dosta osetljiva na kofein i kafu ne pijem vec 10god(osim sporadicnog produzenog espresa kad smo nege gde je dobar i instant kafe na putovanjima jer mi je konvinent ali to sve nekoliko,max 10-15 puta godisnje) i ujutru pijem jak crni caj sa kokosvim mlekom a mogla bih bez icega nego volim taj ritual..ovaj mi se bas svidja ovo sam i ja isto konstatovao. nema sanse da ne osetis kroz vijuge. vrlo dobar rad, ostar, cist fokus u glavi, jako bistro - ostrouman. nije ni cudo sto ga neki studenti koriste kada uce. meni ukus tu i tamo, ali mi je rad super!
January 29Jan 29 Nije now ali pre dva sata. Plantaze loza Prvijenac, 50%, idealno leze na stomak. Na flasi pise 2018, nadam se da je proces stabilan i da kvalitet ne varira.Odlicno iskustvo, posle druge casice se tetive opustaju, nakon cetvrte jezik. Moracu da obratim paznju kad se nadjem u cg da kupim flasu-dve.