February 8Feb 8 @Midžeta drugar ima pravilo da ne prilazi ženama koja piju obojena pića. Pametan neki čovek.
February 8Feb 8 2 hours ago, Moća said:@Midžeta drugar ima pravilo da ne prilazi ženama koja piju obojena pića. Pametan neki čovek.Znači, samo šljivovica, lozovača, džin, votka, beli rum, tekila...
March 8Mar 8 Water Kefir soda ,ukus nezasladjene boze but in a good way.Onda obican domaci kefir sa vrv 1% alkohola.
March 11Mar 11 Pa nema sta da cekam!Ubilo me!Veseli patuljci, neka buckasta mala flasa....nista nije slutilo na dramu & tragediju!
March 14Mar 14 Uh ne znam ,tako jak lager .Imas toliko dobrih piva ,ne bi trosi vreme na toEvo ovaj nektarHoliday Wine CellarAyinger Celebrator DoppelbockProfoundly dark, rich elixir with a complex fruitiness of roasted malt and whole hop flowers. Semi-dry finish. 6.7% ABV.
March 14Mar 14 Nisam ga pila jos od proslog leta, tad sam ga pila bas u pivnici Delirium Cafe u Briselu, pa danas nabasala na njega i uzela da se prisetim.Ovo tvoje mi nije poznato, ne znam ima li u NL. Inace, od piva volim taj tripel & quadrupel ukus, od nemackih dunkel hefeweizen....sve ostalo su mi ruzna "prava" piva 😀