porucnik vasic Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 to je izuzetna rakija. Дуње су ретко лоше. Ruski Standard je osnovao frajer sa mog faksa, pa svake godine kad je ruska žurka pošalje neki bolestan kontigent. Moj prvi i jedini blackout je bio od te jebene votke i eksiranja sa krastavčićem. Бар ниси ујутро била мамурна. Мораћу да потражим ту империјалну варијанту. Да ли је ко пио ракију из Ракије?
nenad Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Дуње су ретко лоше. Бар ниси ујутро била мамурна. Мораћу да потражим ту империјалну варијанту. Да ли је ко пио ракију из Ракије? Dunje su najcesce lose.
Аврам Гојић Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Дуње су ретко лоше. da, ako su prave. ovo sto se toci po kafanama je najcesce, ako sam dobro shvatio tehnologiju, obicna ispodprosecna sljivovica u koju se u pecenju dodaje dunjin kljuk.
porucnik vasic Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 da, ako su prave. ovo sto se toci po kafanama je najcesce, ako sam dobro shvatio tehnologiju, obicna ispodprosecna sljivovica u koju se u pecenju dodaje dunjin kljuk. То једноставно нисам ни узео у разматрање. Мислио сам на праву дуњу. Од дуње. -_-
Аврам Гојић Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Eh. To je retka ptica. A kad je dobra, mnogo je dobra.
MayDay Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Koliko kg dunje mora da ide da bi se dobio litar rakije od dunje?
Аврам Гојић Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 100 kile eh baš ti daleko ode. može pet litara da se izvuče od 100 kila
Аврам Гојић Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 100 kila jabuka, do 10 litara rakije, za sljivu nesto vise...grozdje daje najvise valjda
assück Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 eh baš ti daleko ode. može pet litara da se izvuče od 100 kila radje bih žvakao 100 kila dunja no pio 5 L raćije
Recommended Posts