August 31, 20177 yr Trebalo je i ja tako, a ne da se prenemažem.... pa ja rekoh <_< gospoja objasnila ^_^
September 2, 20177 yr Stavio bih junetinu u kakvu marinadu za sutrašnji kotlić. Nisam to nikad radio sa mesom za gulaš, šta bi bilo dobro a jednostavno?
September 2, 20177 yr Stavio bih junetinu u kakvu marinadu za sutrašnji kotlić. Nisam to nikad radio sa mesom za gulaš, šta bi bilo dobro a jednostavno?Realno nema potrebe
September 2, 20177 yr a zena aramova? a pechurka? ^_^ ko zna kakva je to pečurka bila, evo je divlja ceo dan po pitanju higijenske ispravnosti :D
September 3, 20177 yr uh sto je dobar carnok. ne znam sto sam do sada cekala. kupila sam 100 grama jeftinog da probam. predivan sir, ima ukus slanog maslaca. premijum carnok nekst vik.
May 26, 20186 yr za danas imam dva prakticna pitanja: 1. da l postoji neki trik za brzo i efikasno guljenje graska? 2. kako se pere cija sjeme sa pijace? isto brzo i efikasno. i dodatno pitanje iz opste kulture: kako se industrijski guli grasak? Edited May 26, 20186 yr by darling