gospa buba Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 dosad si valjda pojeo -_- meni nikad nije trebalo odobrenje shire struchne javnosti da pojedem neshto shto ja smatram da je upotrebljivo ^_^
kobni zelaya Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Nisam, još uvek razmišljam, malo sam gricnuo da vidim da li će da mi padne teško na stomak. :) Inače, pola sam pojeo pre jedno 2 nedelje i bilo je dobro. pa ako se nije ubudjavio u principu nema sta da se pokvari..mada je malo cudno sto se nije ubudjavio al dobro.. Stavio sam ga u plastičnu kutiju i zatvorio, nije ništa moglo da uđe, valjda. :)
kobni zelaya Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 I to je tačno, ali zaista nema buđi nikakve. Zanima me samo da li bi moglo da bude nešto opasno po život, što se ne vidi ni ne oseća na ukus, jer kolač potpuno normalno izgleda i ima normalan ukuus.
ivy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 cekaj sad nemas ni ceo kolac nego pola?pa koliko je to dobar kolac? otidji lepo u radnju i kupi nesto novo slatko.
beta Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 onda ga pojedi pa nek ide život. plakaćemo za tobom ako ti se nešto desi.
kobni zelaya Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ma, nadao sam se da će neko moći malo sigurnije da mi kaže da ili ne. Pošto nisam dobio nijedno sigurno "da", bojim se da ću da ga bacim, na žalost.
aram Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Moja žena večeras došla sa puta i onako žedna popila dve čaše soka od jabuke. Koji je otvoren pre 6 nedelja, i nije stajao u frižideru. Posle je krenula da sipa i treću čašu i onda primetila da u soku pliva gljiva prečnika 10cm. Još joj nije ništa...
kobni zelaya Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Trebalo je i ja tako, a ne da se prenemažem....
Frank Pembleton Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Moja žena večeras došla sa puta i onako žedna popila dve čaše soka od jabuke. Koji je otvoren pre 6 nedelja, i nije stajao u frižideru. Posle je krenula da sipa i treću čašu i onda primetila da u soku pliva gljiva prečnika 10cm. Još joj nije ništa...A gde si ti bio?Smejao se sa strane a? Ccccc...
Recommended Posts