gospa buba Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 ima smisla. zeljlno ochekujem rezultate testiranja :D dodje mi sad da skuvam jedno i umesham u statistiku od 15
ivy Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 ja to kad se desi nista ne diram i onda ispitam iznad tiganja pred neko omlet
darling Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 banatjanine, pojavilo se u maksiju kondenzovano mleko, delezovo, u flasicama od 186ml, na polici sa praznicnom i egzoticnom hranom. potpisano je kao mleko za kafu, al to je kondenzovano nezasladjeno, 96 dinara.
ivy Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 banatjanine, pojavilo se u maksiju kondenzovano mleko, delezovo, u flasicama od 186ml, na polici sa praznicnom i egzoticnom hranom. potpisano je kao mleko za kafu, al to je kondenzovano nezasladjeno, 96 dinara. ima u tempu i u konzervi,veca je ml ali nisam gledala koliko
pacey defender Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 49down vote As a non cooked egg is fluid inside we can make use of the rotational energy stored there. Put an egg on your desk and rotate it fast (like a gyro). Then apruptly stop it with a finger, then release it again. Case egg was cooked: The egg will immediately stop spinning Case egg was raw: The fluid inside will continue rotation, hence making the egg start rotating again. Hvala, hvala. Skuvano je pojedeno pre nego što sam stigao da isprobam ovaj test, što znači da postoje i alternativni mehanizmi :) Ali jesan isprobao na živom jajou i radi kao na snimku.
Frank Pembleton Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 banatjanine, pojavilo se u maksiju kondenzovano mleko, delezovo, u flasicama od 186ml, na polici sa praznicnom i egzoticnom hranom. potpisano je kao mleko za kafu, al to je kondenzovano nezasladjeno, 96 dinara.A čemu služi?Pitam za druga!
darling Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 ja sam kupila da pravim sladoled bez masine za sladoled.
cmrlj Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) ima u tempu i u konzervi,veca je ml ali nisam gledala koliko konzerva 99 dinara, ja kupila, ne u tempu no u regularnom maksiju. Edited November 17, 2016 by cmrlj
ivy Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 konzerva 99 dinara, ja kupila, ne u tempu no u regularnom maksiju. pretpostavila sam da ima i u bolje snabdevenim maxijima ali kod mene u selo to nema nego moram u Tempo po gudiz
ivy Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 jel mogu masline npr kalamate iz maxija bez frizidera i ako da,koliko dugo?
beta Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 jel mogu masline npr kalamate iz maxija bez frizidera i ako da,koliko dugo? mogu ako se naliju uljem i tako čuvaju u zatvorenoj tegli. važno je da ulje prekrije masline.
aram Posted July 15, 2017 Posted July 15, 2017 moji grcite čuvaju u nekoj vrsti presolca u kome je 10-15% maslinovog ulja. ali opet u prohladnom špajzu, nikad u njemu nije više od 20-tak stepeni... tako kod njih stoje i po par meseci. a šta je problem da ih držiš u frižideru?
Recommended Posts