May 30, 20177 yr Uh da..iskustvo odlaska po sladoled u Ovcu je bas nelepo. I to sam bila poslednji put u aprilu, mogu zamisliti kako je kada je leto i beogradskih 35C. Mogli bi da razmisle o nekom drugom mestu koje je sire i koje dise, prosto ne pase to sto je na ulici, unutra je takodje malo. Verovatno i razmisljaju sada kada su osvojili grad, ali mozda prilika i nema. Sto se tice ukusa, ja ne volim da eskperimentisem mnogo, i uglavnom kada provalim sta mi je najbolje u odredjenom mestu, to iznova uzimam, otud orah kod njih.
May 30, 20177 yr U Ovci su tradicionalno neorganizovani na posluživanju i to vidim kao deo imidža (prepisano od poznatog beogradskog prodavca bureka).
May 30, 20177 yr U Ovci su tradicionalno neorganizovani na posluživanju i to vidim kao deo imidža (prepisano od poznatog beogradskog prodavca bureka).Ja recimo, ne volim tu "neorganizovanost" . I to baš zato što mislim da je kod njih to pitanje "prioriteta". Izgleda mi kao da razmišljaju : Šta ima da se time bakćemo, pravimo do jaja sladoled i to je dovoljno...
May 30, 20177 yr Ja recimo, ne volim tu "neorganizovanost" . I to baš zato što mislim da je kod njih to pitanje "prioriteta". Izgleda mi kao da razmišljaju : Šta ima da se time bakćemo, pravimo do jaja sladoled i to je dovoljno... Obzirom da sam napisao, verovatno mi je nekada i zasmetalo bar malo - jednostavno se primeti. Šta je razlog, nije mi previše bitno. Dobar je sladoled, svratim par puta godišnje, a da li će čekanje trajati 3, ili 7 minuta neće sprečiti da uživam. Uostalom, u CO sam, kao pripadnik plebsa imao priliku da na malom prostoru ližem sladoled u društvu Didi Janković. Edited May 30, 20177 yr by Ras
May 31, 20177 yr Sto se tice ukusa, ja ne volim da eskperimentisem mnogo isto, no sam ja još konzervativniji: daj mi čokoladu, event. vanilu i ćozdra... te fensi zafrkancije a la slani sladoled (sic!), ostavljam onima s prefinjenijim nepcem
May 31, 20177 yr u CO sam, kao pripadnik plebsa imao priliku da na malom prostoru ližem sladoled u društvu Didi Janković. to ona što ima lift u kući jer se ne mere penjat uz stepenice u štiklajama? nobles
May 31, 20177 yr to ona što ima lift u kući jer se ne mere penjat uz stepenice u štiklajama? nobles dama od stila
May 31, 20177 yr Ja recimo, ne volim tu "neorganizovanost" . I to baš zato što mislim da je kod njih to pitanje "prioriteta". Izgleda mi kao da razmišljaju : Šta ima da se time bakćemo, pravimo do jaja sladoled i to je dovoljno... podsjetilo me na:
May 31, 20177 yr Probao rumenko sa ukusom maline, sviđa mi se. Ukus dosta intenzivniji nego kod običnog™ rumenka.
May 31, 20177 yr Tako je, mnogo je "jači" i ima mnogo "puniji" ukus, što nije ni čudo s' obirom da je 60% malina. Kad smo već kod sladoleda, za sunčanje su oni "vodeni" sladoledi zakon, npr. Calypso sa mojitom.
June 1, 20177 yr https://goo.gl/images/zskfyf Ja samo za ovaj znam Edited June 1, 20177 yr by Barti66