yolo Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 strava! nego juce ujutro prodjoh u onom spletu starih ulicica podno crkve na gardosu odnosno iza sarana na radnju koja se zove "stare sladoledzije" i koja ima moto "mi volimo svoj posao". da li neko zna nesto o njima i kakva im je sladza?
kobni zelaya Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Mislim da se ta radnja bavi prodajom (možda izradom?) aparature za pravljenje sladoleda, ne prave oni sladoled. Ako mislimo na istu radnju.
yolo Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 (edited) na uglu valjda karamatine i ili lagumske ili fruskogorske edit - pre lagumske Edited October 17, 2016 by yolo
levi Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 (edited) strava! nego juce ujutro prodjoh u onom spletu starih ulicica podno crkve na gardosu odnosno iza sarana na radnju koja se zove "stare sladoledzije" i koja ima moto "mi volimo svoj posao". da li neko zna nesto o njima i kakva im je sladza? Sladoled majstor doo Verko Šobić, fanatik za sladolede. U Karamatinoj im je veleprodaja, smesa i aparature Sad vidim da su otvarali i poslastičarnicu, ne znam da li još uvek postoji http://www.ekapija.com/website/sr/page/1232970/Sladoled-u-koji-je-ume%C5%A1ana-ljubav-Novootvorena-Poslasti%C4%8Darnica-u-srcu-Beograda-donela-duh-Italije Edited October 25, 2016 by levi
banatjanin Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 karate me u zdrav mozak, i vi i ovca. garant neće biti kad odem sutra.
darling Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 (edited) kestena uvek ima, sad mu je sezona. taman kad si u komsiluk, svrati u fine po tart s makom da poneses kuci da imas :) Edited October 25, 2016 by darling
yolo Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 pozuri, darling zaboravila da ti kaze da je bila urda i kitnikez
Mil@n Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ima u maxiju ovaj neki sladoled bez imena, pravi se u Sloveniji mislim, klasična porodična pakovanja kao stari kremisimo. Znači, 2000ml je 300 dinara, ovo je ubedljivo najbolji odnos cena kvalitet ikada. Ima i manje pakovanje za 150. Ukusi su stvarno sasvim solidni, za te pare, ovo je super.
halloween Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 (edited) mango, jagoda i limunski bosiljak http://gelartorosa.com/en/ Apsolutni hit među ženskim svetom u Budimpešti, red 30 metara. Edited March 27, 2017 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 jeo nešto najbliže rumenku, a pravljeno u kućnoj radinosti. ono smrznuto šumsko voće(il kako se već zove), grčki jogurt i med smućkano u lažnom nutri buletu. kad dođu jagode, uz dodatak malina mislim da će biti to to
Recommended Posts