Jump to content

Sladoled

Featured Replies

strava!

nego juce ujutro prodjoh u onom spletu starih ulicica podno crkve na gardosu odnosno iza sarana na radnju koja se zove "stare sladoledzije" i koja ima moto "mi volimo svoj posao". da li neko zna nesto o njima i kakva im je sladza?

Mislim da se ta radnja bavi prodajom (možda izradom?) aparature za pravljenje sladoleda, ne prave oni sladoled. Ako mislimo na istu radnju.

na uglu valjda karamatine i ili lagumske ili fruskogorske

edit - pre lagumske

Edited by yolo

Karamatina, da, to bi trebalo da je to.

Nemaju oni sladoled.

Budale[emoji3]

kesten u ovci  :ziga:

strava!

nego juce ujutro prodjoh u onom spletu starih ulicica podno crkve na gardosu odnosno iza sarana na radnju koja se zove "stare sladoledzije" i koja ima moto "mi volimo svoj posao". da li neko zna nesto o njima i kakva im je sladza?

Sladoled majstor doo

Verko Šobić, fanatik za sladolede. U Karamatinoj im je veleprodaja, smesa i aparature

Sad vidim da su otvarali i poslastičarnicu, ne znam da li još uvek postoji

http://www.ekapija.com/website/sr/page/1232970/Sladoled-u-koji-je-ume%C5%A1ana-ljubav-Novootvorena-Poslasti%C4%8Darnica-u-srcu-Beograda-donela-duh-Italije

Edited by levi

karate me u zdrav mozak, i vi i ovca. garant neće biti kad odem sutra.

kestena uvek ima, sad mu je sezona. 

taman kad si u komsiluk, svrati u fine po tart s makom da poneses kuci da imas :)

Edited by darling

pozuri, darling zaboravila da ti kaze da je bila urda i kitnikez  :cry:

• 1 month later...

Ima u maxiju ovaj neki sladoled bez imena, pravi se u Sloveniji mislim, klasična porodična pakovanja kao stari kremisimo. Znači, 2000ml je 300 dinara, ovo je ubedljivo najbolji odnos cena kvalitet ikada. Ima i manje pakovanje za 150. Ukusi su stvarno sasvim solidni, za te pare, ovo je super.

• 3 months later...

9sym50.jpg

mango, jagoda i limunski bosiljak

http://gelartorosa.com/en/

Apsolutni hit  među ženskim svetom u Budimpešti, red 30 metara.

Edited by halloween

jeo nešto najbliže rumenku, a pravljeno u kućnoj radinosti. ono smrznuto šumsko voće(il kako se već zove), grčki jogurt i med smućkano u lažnom nutri buletu.

kad dođu jagode, uz dodatak malina mislim da će biti to to

Došle jagode