ivy Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 12 hours ago, makondo said: Prvi zakon dijetologije Kad se krši dijeta, krši se sa Ben i Jerry's i sl.da boli i novčanik a i dušu jer nabiješ još veće dupe sebi. Neiskusno @slepa živana kod mene se dijeta krsi Nirvanom 1
zorglub Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 On 31.8.2022. at 14:20, Plajvi said: U Lindi ima ona imitacija Kinga s bademima (Gelatelli almond) This. Bela čokolada, badem i unutra ništa, tj. vanila. Najbolji omjer cene i kvaliteta ikad.
Vapad Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 13 minutes ago, zorglub said: This. Bela čokolada, badem i unutra ništa, tj. vanila. Najbolji omjer cene i kvaliteta ikad. Dupla vanila na štapiću i kornet slana vanila su vrlo dobri isto.
I*m with the pilots Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Da li bi oni koji imaju pregled novijih beogradskih poslastičarnica (baš onih specijalizovanih za sladoled) napisali koje su im omiljene? Čula sam da ima dosta novootvorenih. (Ja znam samo Sapore, Moric i Crnu ovcu, sve u samom centru) 1
goofs Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Ja mnogo volim Moric jer je bas drugaciji fazon sladoleda. Sem njih - "Crna Ovca", "Luff" sladoled (koji se lokacijski nalazi na istom mestu gde i Crna Ovca, prate se), "Muzej Sladoleda" u Vasinoj kod Kalisa, onaj lik u Marsala Birjuzova sto ima cudne ukuse tipa rakija i vinjak, i "Gelaterija Bronte" u Nikole Spasica meni poznata po tome sto imaju slani pistacj sladoled od pravog pistacja, a ne od zelene hemije. To je ono sto ja znam i sto sam probao, mada ja nisam neki veliki sladokusac, svi ti su mi podjednako dobri, nijanse gore-dole, ali isti fazon. 1
Zli Gli Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Bio taj Moritz neka promocija kod nas u SM u Stopshopu ali sam iskulirao, prosao pored, ne znam zasto nisam probao kad svi hvale.Juce isao nesto u NS i seli u nekoj ulici Cara Dusana u kafic Espresso Clinic, video usput u meniju kao neki 100% domaci sladoled i probao neki nutti mutti ili kako vec - znaci vrh i ima da idem redovno kad budem tamo i da probam sve ukuse. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
*edited by mod Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Luff, Crna Ovca i Bubamara su mi tri najbolja. Moric se srozao a Poslastičarnica je zanimljiva da malo razbije monotoniju. Probao neki Ducale sa višnjom, stracetelom, djandujom i još nečim i stvarno ne vredi hajpa. Iako je bolje od Frikoma svakako. 1
Mil@n Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Ko voli tiramisu, treba da proba Deleze tiramisum i kafene ukuse (ja da) svideće mu se siguno. Upravo sam stukao celu kutiju, a otvorio samo da probam. 1
Mil@n Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Hteo sam reći ko voli Tiramisu i kafene ukuse
Mil@n Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Uzeo sam na recenziju [emoji16]Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 3
munze Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 On 12. 12. 2022. at 20:56, Mil@n said: Uzeo sam na recenziju Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk E?
Mil@n Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 On 27. 5. 2023. at 13:48, munze said: E? Uh davno bilo, koliko se sećam nisam bio oduševljen. Možda mi je čak čokolada bila i najbolja, a nisam preterani fan čokolade. 1
Recommended Posts